Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите и начинът, по който мозъкът ни работи. Първото, което виждате на дадени изображения, показва какви сме като личности. Научете нещо повече за себе си като обърнете внимание на следното изображение: 

Какво видяхте?

Ако сте видели автомобил...
Това вероятно означава, че свободата ви е важна за вас. Възможността да тръгвате на път, да срещате нови хора, да виждате нови места и да преживявате нови неща е близка до сърцето ви. Обикновено живеете живота със собствено темпо и правите това, което ви идва естествено.

Ако видите човек с бинокъл ...
Това показва, че сте склонни да бъдете по-аналитични. Гледате по-голямата картина и в по-голямата си част не обръщате внимание на дребните детайли. Обикновено сте способни да учите визуално и бързо да усвоявате информация. Може би ще искате да се уверите, че обръщате внимание на детайлите по-съзнателно.

Ако сте видели буквата А ...
Която вероятно е най-трудното нещо, което може да се види първо на изображението, това означава, че имате орлов поглед, несравним с този на повечето хора. Склонни сте да виждате малките детайли и сте малко по-интуитивни от хората, които са видели човек с бинокъл или кола.