Погледни картината. Какво видя първо? Отговорът ще разкрие важна страна от характера ти...

1. Птиците

Ако това е първото, което видя, ти си човек, който не може дълго да държи огорчение и гняв в душата си. Умееш да се поставяш на мястото на другите. Умееш и да им прощаваш. Ти си този, който ще подаде ръка. Ти си този, който ще направи първата крачка. Когато някой се намира в затруднено положение, винаги си на разположение, винаги си готов да помогнеш. Не обичаш конфликтите и се опитваш бързо да ги разрешаваш, когато все пак се появят. Вярваш в доброто у хората и се опитваш да го насърчаваш. Хората те обичат, защото с теб се чувстват значими. И обичани.

2. Пеперудата

Ако пеперудата първо привлече погледа ти, ти си човек, който знае как да живее. Човек, който не обича да отлага. Човек, който знае как да цени мига и да се забавлява. Обичаш да си заобиколен от приятели, но обичаш и да оставаш насаме с мислите си. Просто не бягаш от себе си и се чувстваш добре в кожата си. Пътуването е твоята страст и всичко ново те привлича. Не се плашиш от промените, не се отказваш, когато на пътя ти се изпречат трудности. За теб предизвикателствата са предрешени възможности. Живееш интересно и самият ти си интересен човек.

3. Растенията

Ако растенията са първото, което видя, ти си спокоен човек, който се грижи за вътрешния си мир и за хармонията в себе си и около себе си. Обичаш да наблюдаваш света, обичаш да наблюдаваш и себе си. Не търсиш признание за успехите си, но търсиш призванието си. За теб осмисленият живот е осъзнат живот. Живот, в който се развиваме, в който се променяме, в който ставаме по-добра версия на самите себе си. Любим начин за релакс е да си с книга в ръка. Зареждаш се и сред природата - там се освобождаваш от стреса и пречистваш ума и сърцето си.

4. Черепът

Ако това е първото, което видя, ти си човек с аналитичен ум и всеобхватен поглед върху нещата. Когато възникне проблем, се опитваш да го разгледаш от всички ъгли - знаеш, че само така ще се намери най-правилното решение за дадената ситуация. Хората често се допитват до теб за съвет, защото вярват на преценката ти. Не се страхуваш от грешки, защото знаеш, че всеки прави това, което трябва да направи. За да научи, каквото му е нужно да научи. Умееш да пазиш тайна и останалите споделят с теб неща, които не биха споделили с никой друг. Имаш много верни приятели, защото ти самият си такъв.