Ти заслужаваш нещо повече от сантименталности и думи, с които да си мислиш, че е лесно да се обичаш.

Ако беше лесно, светът би бил много красив, а всеки щеше да върви по улиците със самочувствие и сигурност. Ти не си сама. Много хора са несигурни и носят маски.

Всеки от нас има съмнения и недостатъци. Идеалът е любовта към нас самите, но тя не се постига за една вечер. Най-трудно е за тези, които имат ниско самочувствие, защото нещо се е случило в миналото. Но в това няма нищо лошо.

Повтаряй си го.

Не е проблем, че ти е трудно да се превърнеш в любовта на живота си.

Не е лесно да се приемеш с всеки един недостатък. Това изисква големи усилия и много работа, но случи ли се, ще можеш да се насладиш на красотата на живота - едно невероятно приключение. Не отлагай, а работи върху себе си. Не бягай от правилната посока, защото някъде вътре в теб ти знаеш, че трябва да е така.

Животът тече бързо. Искаш ли да го прекараш по начин, при който да се чудиш дали си достойна за нещо, или не?

Има само един начин да го направиш: Върви напред. Бори се с трудностите и не се съмнявай в себе си. Никой не е идеален. Изхвърли тежкото минало и гледай към бъдещето.

Ти трябва да си любовта на живота си. Има хора, които се страхуват, които не биха поели по този път. Не бъди като тях. Фокусирай се върху собстените си нужди, желания, приоритети. Не се мрази. Направи всяка нужна стъпка към позитивния поглед върху живота.