Не, не всички са кралици на драмата като вас! Всъщност в астрологията има зодиакални знаци, чиито животи са лишени от драма и не обръщат маси в ресторантите, нито пък се тръшкат на земята, когато са разстроени.

Да искате живот, лишен от драма, обикновено е знак, че човек узрява и че е открил чрез проба и грешка, че правенето на сцени от всичко е безполезно и не постига нещо.

Драмата е театър - нещо измислено, нереално, на което не си струва да се вярва. Създаваме драматични сцени, защото не можем да се справим с простотата на реалността. Трябва да я направим по-голяма, за да оправдаем това, което казват сърцата ни.

Живот без драма не е просто модерен лозунг - това е реалност за хората, които са разбрали, че животът може да бъде много по-спокоен, ако не си го усложняваш сам. Някои се тръшкат на земята, за да привличат внимание, но рядко го правят, за да разрешат болката от ситуацията. Други стоят далеч от драмата и точно това са хората, които са уверени и се доверяват на себе си.

1. Козирог (22 декември - 19 януари)

Макар и драмата да ви следва където и да отидете, вие Козирози я презирате, тъй като тя пречи на естествения ход на събитията. Всичко, което застане на пътя ви, е пречка към целта, а драмата е нещо, което ви ужасява.

Мразите, когато другите създават драма, макар и често да попадате в театрални случки.

2. Водолей (20 януари - 18 февруари)

Тайничко обичате драмата… но като наблюдател. Наслаждавате се на косвената тръпка от това да гледате как другите пропадат, полудяват или се паникьосват заради хипер драматични сценарии.

Но вие самите не сте драматични. Не можете да понасяте сцените и откачените филми в личния си живот и правите и непосилни неща, за да се уверите, че животът ви няма да протече по такъв начин. Копнеете за драмата, но си я набавяте от сериалите, които гледате - не от реални случки.

3. Близнаци (21 май - 20 юни)

Неспособни сте да вземете решение и липсата ви на принципност е удивителна. Не уважавате времето на останалите, винаги закъснявате и никога не сте готови за обвързване. Тогава какво ви прави лишени от драма? Това е просто фактът, че изчезвате от ситуацията, преди драмата да настъпи.

Нямате постоянен живот и заради това рядко се включвате в животите на останалите. И тъй като нямате интерес към събитията в техния живот, рядко носите драма.

4. Стрелец (22 ноември - 21 декември)

За разлика от огнените си събратя Овните и Лъвовете, вие сте склонни да избягвате драмата, вместо да я създавате. Вашият стремеж към независимост е първият ви учител, научили сте, че колкото по-малко хора има в живота ви, толкова по-добре. Имайки това предвид, избягвате контакт с всекиго, който може да внесе драматизъм в света ви.

Наслаждавате се на това да бъдете сами и сте открили, че това работи най-добре за вас.

5. Риби (19 февруари - 10 март)

Тъй като на практика сте мил човек, който просто иска спокоен живот, избирате пътя, на който няма драма - но не винаги работи, нали?

Имате дуалистичен подход към спокойствието: осъзнавате, че това е чудесен личен избор, но подхождате към него по неособено мирен начин. С други думи, мечтаете лишено от драма съществуване, а същевременно постоянно се озовавате в свят, пълен със сцени и екстремно поведение. Е, поне се опитвате.

6. Везни (23 септември - 22 октомври)

Вие сте пасивно-агресивни, затова обичате да се държите сякаш всичко е наред. Карате хората да си мислят, че нямате проблеми и повечето вярват в тази лъжа. Като топ измамника на зодиака, трябва да държите лъжите си под контрол, за да не ви спипат, а за да го постигнете, бягате надалеч от всичко, което може да ви уличи.

Вие сте човек, лишен от драма, защото се отказвате от цялата отговорност за действията си. Безотговорни и безсърдечни сте, но това работи за вас и ви държи далеч от драмата.