Когато повечето хора започват една връзка, те не мислят за изневяра. Двойката е толкова развълнувана и влюбена. Половинката ти изглежда перфектна и си сигурна, че си открила Единствения, но когато това първоначално вълнение изчезне и си научила всичко за него, няма изненади и се чувстваш комфортно, започваш да се питаш какво още може да се случи.

Някои хора се наслаждават на тази фаза от връзката, защото това не означава, че тя се е провалила. Други смятат, че това е лош знак и не е истинска любов.

Астрологията може да те предупреди, ако партньорът ти ти изневерява, но за да разпознаеш навреме знаците, имаш нужда от нещо повече.

Не всеки изневерява, когато е нещастен, но защо хората все пак го правят?

Овен

Импулсивният Овен е управляван от Марс, планетата на страстта. Овенът дори няма нужда от причина. Когато види нещо или някого, който иска, забравя за всичко останало. За да предотвратиш това, му прави изненади и вкарай разнообразие във връзката ви.

Телец

Телецът цени предсказуемостта и сигурността. Би изневерил само ако няма друг избор. Ако партньорът им не е достатъчно отдаден, той може би ще потърси друг, който да му даде това, което му липсва.

Близнаци

Сигурна ли си, че Близнаците наистина биха спазили обещанието си за вярност? Те флиртуват постоянно. Случва се този флирт да се пренесе в нещо по-сериозно, а те биха го разбрали прекалено късно. Водете интересни разговори и излизайте на романтични срещи по-често.

Рак

Ракът има нужда от любов, както и да обича, но и от истинска емоционална връзка, за да допусне някого до себе си. Когато той се обвърже, е завинаги. Ако връзката ви отслабне, той би потърсил любовта другаде. За да предотвратиш това, му показвай колко го обичаш.

Лъв

Макар и постоянната нужда от внимание, Лъвът по принцип не изневерява. Той се отдава на тези, които обича. Но ако го игнорираш, той би потърсил любовта другаде. Показвай му колко го цениш и обожаваш, за да не го прави друга.

Дева

Девата има нужда да бъде желана и полезна. Тази зодия не е от тези, които изневеряват с лека ръка, но се случва емоциите ѝ да надделеят и да няма друг избор.

Везни

Везните са чувствителни и търсят баланс във всичко. Имат нужда от партньор, който да ги допълва, за да са равни. Ако представител на тази зодия не смята, че си пасвате, ще потърси друга, с която да търси баланс. Не се променяй, а работете като екип заедно.

Скорпион

Ако Скорпионът не ти изневерява, то той може би го обмисля. Този знак е обвързан със сексуалността и рядко можеш да намериш такъв, който не си фантазира за други. Скорпионът би изневерил само за да направи отношенията ви по-интересни. Можеш ли да създадеш достатъчно драма и интензивност във връзката ви, за да я запазиш?

Стрелец 

Стрелецът винаги очаква следващото приключение и има нужда от половинка, която е любопитна. Той има проблеми с дългите връзки, защото не иска да нарани никого и ги избягва.

Козирог

Козирогът харесва дългите връзки. Той е отговорен и дисциплиниран, което би трябвало да означава, че не би изневерил. Това, което го тласка в друга посока, е непрекъснатата промяна на половинката им.

Всички растем, но Козирогът иска да знае какво ще се случи. Ако партньорът им изглежда вече напълно чужд, той би потърсил някой друг, който да му напомня на старото му Аз.

Водолей

Когато Водолеят направи обещание, той го спазва, докато не се почувства в капан. Той има нужда от време да бъде сам, а когато иска компания, не позволява да му се казва с кого и как да прекарва времето си. Водолеят не харесва хората, които го ограничават. Когато са с такъв човек, търсят бягство при други.

Риби

Рибите приемат връзките  и чувствата сериозно. За съжаление, те имат и голямо въображение. Рибите имат нужда от човек, който ще подкрепя тяхната креативност и фантазия, но и ще ги държи здраво стъпили на земята. При липсата на тази подкрепа, те биха избягали в обятията на друг, от който ще получат това и своята красива приказка.