Въпреки че става дума за обикновена среща на двама души, които пият кафе в Лондон, единият от тях е една от най-известните актриси и активистки в света, така че в интернет вече се разпространява слухът, че човекът, с когото е видяна, може да е новото й гадже.

Това е Анджелина Джоли, която беше заснета от фен, докато пие кафе с ирландския актьор Пол Мескал, след като посети театрално представление на пиесата "Трамвай "Желание". Слуховете се разпространиха, защото Мескал изглежда се разделя с партньорката си Фийби Бриджърс.

 

Джоли, която в момента е необвързана след развода си с Брад Пит, беше забелязана да разговаря с ирландския актьор, известен най-вече с ролята си на Конъл в "Нормални хора", в кафене "Алмейда". На срещата е присъствала и 16-годишната дъщеря на Анджелина, Шайло, която се е интересувала живо от разговора между майка си и 26-годишния актьор.

Тази среща с кафето се случва само няколко дни, след като се появиха слуховете, че Мескал е скъсал с певицата Фийби Бриджърс след двегодишна връзка.

Социалните мрежи вече правят своето, като посочват, че Мескал може да е новото гадже на Джоли, макар че има и вероятност да са се събрали, защото Шайло е фенка на актьора. Само времето ще покаже.