1. Рак

Мъжете зодия Рак са просто перфектните половинки. Те обичат наистина с цялото си сърце и ще направят всичко, за да са сигурни, че жената до тях се чувства обичана, сигурна, щастлива. Мъжете Рак са изключително чувствителни и нежни. Те улавят всяка нотка в гласа на любимата жена, всяка сянка в погледа й, всяка промяна в настроението й. Просто са родени да бъдат съпрузи и бащи... да бъдат истински, отдадени и стабилни партньори.

2. Лъв

Въпреки че според повечето хора Лъвът е центриран около себе си, всъщност мъжете от тази зодия са изключително лоялни партньори. Вярно е, че са лидери и обичат да са водещите във връзката, но за сметка на това се посвещават изцяло на изграждането на същата тази връзка. За тях семейството е основен приоритет и не биха го поставили на второ място. Нито пък биха пренебрегнали по какъвто и да е начин жената до себе си. Те вярват, че, когато човек даде сърцето си, трябва да го даде изцяло. И точно това правят. Или казано с други думи: те не просто обичат, те горят.

3. Везни

Мъжете от тази зодия са мечтата за всяка жена, която иска да бъде обгрижвана. Везните са внимателни, романтични, грижовни. До тях се чувстваш единствена и най-важна на света. Те са спокойни, уверени в това, което искат и... постигащи това, което искат. Те не губят времето с игрички, не търсят флиртове, не се нуждаят да повдигат по този начин самочувствието си. За тях най-голямото ласкателство за мъжката им гордост е обожанието в очите на любимата жена. И те правят всичко, за да го заслужат... и задържат.

Автор: К. Милър