Всеки човек е различен и всеки се нуждае от специален подход. Ако сте се скарали с партньора си, не бързайте да му се обаждате и да хлипате в слушалката. Това може само да влоши отношенията ви. Астролозите твърдят, че различните зодиакални знаци трябва да се сдобряват по различен начин. Нека видим как трябва да го направим правилно.

Овен

Овенът е може би най-необидчивият знак в зодиака и ако сте успели да се скарате с него, значи вината е само ваша. Малките грешки Овенът прощава доста лесно, но големите... Не се притеснявайте, дори и за такъв вироглавец може да се намери начин. Не забравяйте какво най-много цени вашият любим. Точно така - верността. Заложете на това! Нека знае, че вие няма да го предадете. Нека знае, че може да разчита на вас при всякакви обстоятелства.

Телец

Да се сдобрите с Телец – е истинско изпитание! Те са консервативни и всяка промяна е много болезнена. Ако сте успели да изпаднете в немилост пред тях, настройте се за дълго помирение. Ако Телецът ви е много скъп, трябва да бъдете много, много сговорчива. Опитайте се да направите всичко перфектно.

Близнаци

Кавгата с Близнаците също не носи нищо добро. Понякога гневът им може да бъде толкова силен, че другата страна започва да си мисли: "Не е ли време да се разделим? Особено след като той не идва на срещата". Не бързайте, вгледайте се добре във вашия любим. Опитайте се да усетите нагласата му. Ако той не е в настроение, не настоявайте. Ако видите, че има шанс за контакт, опитайте спокойно да премахнете студенината между вас. Основното в този случай е - не бързайте! Близнаците не обичат да ги притискат.

Рак

Основното в една връзка за Рака е грижата и вниманието на партньорката му. Той се нуждае от много време, за да свикне с нея и чак тогава се решава на контакт. И само си представете - Ракът най-после привиква с вас, а вие БУМ!, е скарвате се... и всичко започва отначало. Не бързайте, не го притискайте. Бавно, но сигурно размразете отношенията си и той отново ще ви се довери.

Лъв

Лъвът е егоистичен и нарцистичен, а ако между вас избухне скандал, тогава той ще ви зачеркне от живота си. Не, не за винаги, но за да обърне към вас царствения си взор отново, ще трябва доста да се потрудите. Нека ви подскажем: за Лъва е важно партньорката му напълно да споделя неговата страст. Сега помислете добре какво най-много обича да прави вашият Лъв.

Дева

Мъжът Дева е пламенен перфекционист. Всичко в живота му трябва да бъде идеално (поне на външен вид). Ето защо Девите с всички средства се опитват да избягват разправиите. Ако кавгата е налице, вината е ваша, затова се концентрирайте върху себе си. Сърцето на Девата ще се разтопи, ако види, че се опитвате да изкорените своите слабости в името на връзката ви. Уверете го, че това няма да се повтори.

Везни

За да се сдобрите с мъж Везна, ви е нужен план за помирение. Не гадайте как да му угодите, а говорете с него. Той много обича това и дори може сам да направи план, според който отношенията ви след тази кавга ще бъдат на коренно различно ниво. Везните ще оценят това. Освен това, ако Везните видят, че сте готови за помирение, те също ще направят крачка напред. В крайна сметка във всичко трябва да има баланс.

Скорпион

Скорпионът изригва за дреболии, а сериозните проблеми могат да събудят истински вулкан. Важно е да се действа правилно. Първо изчакайте, докато бурята утихне. Ако Скорпионът не предприема никакви действия, започнете първа. Без да бързате и без много емоции, обяснете позицията си. Подчертайте, че в една връзка очаквате разбиране, любов и хармония. Проблеми винаги ще има. Вашата обща задача е да разработите стратегия, която ще помогне да съхраните и укрепите връзката си.

Стрелец

Стрелец - един от най-миролюбивите знаци. Той прощава всичко, но до едно време. Ако при вашата двойка е настъпил раздор, Стрелецът тихо ще си събере нещата и ще си тръгне. Все пак не е невъзможно да го върнете. Но трябва да направите усилие. Ако наистина оценявате вашите отношения, дайте му да разбере, че ви е скъп. Докажете му, че сте се променили и няма да допуснете отново подобна грешка. Това не е гарантирано, но може да върне Стрелеца при вас.

Козирог

Козирогът прилича на Стрелеца. Само че преди да си тръгне, той изгаря всички мостове. Затова е още по-трудно да се сдобрите. Безкрайното суетене няма да промени нищо. Трябва ви кардинална промяна. Направете така, че Козирогът да научи, че животът ви може да бъде интересен и без него, че си имате свои собствени занимания и хоби. Ако Козирогът все още има чувства към вас, ще се върне.

Водолей

Връзката с Водолей се възстановява трудно, но не е невъзможно. Това трябва да стане постепенно и бавно. Сложете всичко на везна - от едната страна - обидите, а от другата - положителните емоции. За да спечелите Водолея отново, трябва чувствително да увеличите хубавите емоции. Но обидите не можете да изтриете, Водолеят винаги ще ги помни.

Риби

Рибите не могат да търпят преследване и натиск. Ако сте се скарали, отдръпнете се. Помислете за вашите хобита и интереси. Дайте на Рибата да диша дълбоко. Не забравяйте от време на време да напомняте за себе си. Но го направете внимателно и повече се интересувайте от неговия живот. Все пак дайте му да разбере, че всичко в живота ви е перфектно. Загрижеността и раздялата (парадокс!) ще дадат резултат.