Мила Кунис и Аштън Къчър разкриха, че са постигнали целта си за набиране на средства от 30 милиона долара в полза на украинските бежанци само две седмици след стартирането на програмата.

Първоначално двойката стартира страницата GoFundMe като обеща да събере до 3 милиона долара дарения, за да помогне за предоставянето на „незабавна“ хуманитарна помощ на украинските бежанци.

„Ние просто искаме да кажем, че постигнахме целта си“, споделя Мила във видео в Инстаграм, преди Аштън да добави: „Набрани са над 30 милиона долара“.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk)

Мила, която е родена в Черновци, Украйна, добави: „Над 65 000 от вас са дарили. Ние сме изпълненис благодарност за подкрепата и макар че това е далеч от решаването на проблема, нашите колективни усилия ще осигурят по-меко приземяване на толкова много хора, които са тръгнали напред в бъдещето си на несигурност.“

Аштън добави във видеото: „Нашата работа не е свършена. Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че любовта, която дойде от всички вас като част от тази кампания, ще намери максимално въздействие върху нуждаещите се. Тъй като финансиране продължава да пристига, ние ще се отнасяме към всеки долар, сякаш е дарен от нашия джоб, с уважение и почит към труда, който е вложен за спечелването му, с целта на любовта, чрез която е даден и желанието тя да бъде максимизирана за положителен резултат за другите“.