Ако принадлежите към някоя от тези зодии, бъдете спокойни, защото този месец ще се разделите с чувството на самота. Юни крие страхотни моменти в любовния ви живот, все пак това е месецът на влюбените и вероятно ще ви помогне да намерите своя партньор, когото или сте искали отдавна, или ще срещнете сега.

От само себе си се разбира, че ако имате ссцендент в тези зодиакални знаци, това също е много вероятно. Така че прочетете статията и разберете дали сте един от щастливците, които ще се срещнат с любовта много по-скоро, отколкото си мислите. 

Стрелец

До 17.06 с Венера срещу вас, основите са положени, за да намерите човека на сърцето си и това е много вероятно да се случи дори около 4.06. От 17-ти нататък Венера, Меркурий и накрая Слънцето се преместват във вашия 8-ми дом, което прави нощите ви по-чувствени. Срещу вас обаче има и Юпитер, който, няма да ви остави сами със сигурност и ще ви поставя пред приятни дилеми. Откъдето и да го погледнете, вие сте фаворита на противоположния пол. 

Скорпион

По това време на годината сте особено привлекателни. Ще бъдете хитри и коварни до 17-ти и ще вдъхновявате страстите, особено с Марс в Телец срещу вас от 9-ти, така че там трябва да сте малко по-внимателни. Но ако се интересувате от горещи еротични нощи и от това – „докъдето се стигне“, тогава юни няма да ви развали забавлението. Но ако се интересувате от връзка, възползвайте се от всички възможности, които могат да се появят около 4.06. От 12.06. Ще има хора обаче, които се приближават към вас и искат да ви създадът някои проблеми. Просто винаги имайте едно наум.

Козирог

Този месец ще станете по-настоятелни и по-упорити в любовната игра. От 1.06. Венера и Меркурий се пресичат срещу вас, така че успехите ви с противоположния пол ще са много. Точно за това шансовете ви за връзка ще се увеличат драстично. Въпросът е, разбира се, че трябва да искате да се откажете и от своята самостоятелност и да не наблягате отново на професионалния си живот, защото това ще отнеме време от любовния.