Всеки месец крие приятни и неприятни изненади и събития за някои зодии, същото важи и за юни 2024 г., който ще напрегне някои, но ще остави други в много отношения доста щастливи. Ако принадлежите към една от тях или - още по-добре - ако тя е ваш асцендент, ще имате прекрасен месец, а късметът ще е на ваша страна!

Не са много зодиите, които ще бъдат облагодетелствани през юни и веднага ще обясним защо!

Обърнете специално внимание на десетте дни, които ви споменаваме, за да избегнете недоразумения.

Близнаци

От само себе си се разбира, че вие, Близнаци от първата декада, сте сред най-големите късметлии през юни, тъй като след Слънцето, Меркурий и Венера във вашия знак, заедно с Юпитер, ще направят всичко по силите си, за да повишат нивото ви, да подобрят личния ви живот и отношенията ви с хората около вас. От друга страна, също се чувствате по-освободени, с желание да се срещате с хора и да се наслаждавате на живота си, след потисничеството и ограниченията на Сатурн, който ви дърпаше назад при всеки опит да се освободите. След 17-ти юни Венера, Меркурий и след това Слънцето ще се преместят във вашия втори дом, така че финансово и романтично ще имате надмощие. Никак не е зле...

Стрелец

Как може да не сте на върха с Юпитер, Слънцето, Меркурий и Венера във вашия седми дом, вие от първата декада? Не само че сте едни от най-популярните хора, но където и да отидете предизвиквате вълни от внимание към себе си. Предложенията ще валят, независимо дали за сътрудничество или връзка. Вече няма да имате този страх от обвързване, а ще виждате нещата по-спокойно. Разбира се, от това ще излезе една несериозност и в ума ви ще се забие мисълта: „Сега да си изкараме добре, пък после ще видим". От 17-то число на месеца, когато Венера, Меркурий и Слънцето ще започнат да се издигат във вашия осми дом, се пригответе за голям купон. Романтиката започва, парите ще дойдат и всичко, което желаете, започва да се оформя.

Рак

От психологическа гледна точка, вие от първата декада, летите и ако се замислите малко, всъщност положителните енергия и перспектива, оптимизмът и липсата на страхове и несигурност са най-важните фактори за постигане на успех или поне, за да се чувствате щастливи. Разбира се, ще имате и късмет с хора, които ви подкрепят, макар и тайно, дори в сферата на любовните връзки и доходите или облаги, които не са „видими“... Ще започнат да излизат на светло малко по малко, след 17-то число на месеца, когато Венера ще премине над вас, след това Меркурий и накрая Слънцето, давайки старт за пълноценно и приятно в много отношения лято. На 21-ви и след това на 29-ти (отнася се за тези от втората и третата декада), ще „запалите“ сърцата и ще спечелите интереса към себе си, където и да сте, така че не забравяйте да сте активни през тези дни.