Раци, ваш ред е да завладеете тълпите, но има и други, които ще бъдат много облагодетелствани, материално и емоционално.

От 17.06 до 11.07 Венера ще бъде в Рак, позволявайки на няколко зодиакални знака да изживеят красиви семейни моменти, да развият нови емоционални връзки, да разкрият цялата си романтика, чувственост и еротика, но също така да подобрят отношенията с любимите си хора, техния дом или за уреждане на имотно-наследствени въпроси в тяхна полза.

Като всяка Венера, Венера в Рак ще донесе подобрение във финансите и любовните отношения, но също и в ежедневието на всички нас. И все пак четири от зодиакалните знаци ше бъдат малко по-облагодетелствани от останалите.

КОЗИРОГ

Венера във вашия 7-ми слънчев дом, до първите десет дни на юли, ще ви предложи няколко възможности да подобрите любовния си живот. Ще имате късмет, ако сте необвързани, чрез нови запознанства, да създадете връзка, тъй като се знае, че сте надежден човек! Не само, че вашата романтична и чувствена природа ще излезе наяве, но в същото време ще успеете по свой уникален начин да спечелите симпатии. Вашият отговор към противоположния пол ще се увеличи, тъй като където и да отидете, всеки ще ви вижда като своя потенциална половинка. Освен това ще ви даде възможност да създадете ползотворни партньорства или да подобрите отношенията си с хората около вас и най-вече с партньора си.

РИБИ

Венера във вашия 5-ти дом носи забележимо подобрение в любовния ви живот или поне ви кара да се обърнете към любовта, за да запълните празнините в сърцето си и да изживеете повече моменти на щастие, забравяйки стреса и напрежението на ежедневието. Ако вече сте обвързани, това е идеалният период да изгладите напрежението с партньора си, но и да се насладите на личните си моменти, като същевременно ще прекарате времето си приятно с  децата си.

БЛИЗНАЦИ

Венера транзитира вашия 2-ри дом, носейки пари и много любовни трепети. Вероятно ще "удари" директно емоционалната ви страна, тази, която се опитвате да скриете и автоматично ще стане по-мила, по-нежна и защитна за собствените ви лица. Що се отнася до романтиката ви, възможно е да се почувствате уморени от преследването на удоволствията и да решите да пуснете котва в някое пристанище, докато презаредите батериите си и истината е, че няма да ви е трудно да намерите правилния човек. От друга страна, ще станете по-свити и няма да пръскате пари ей така без причина, поради което е възможно да ви дойдат повече и да успеете да отделите настрана или да покриете непосредствените си нужди. Освен това е благоприятен период за нови финансови сделки и инвестиции.

СТРЕЛЕЦ

Когато имате пълен джоб, нямате безпокойството какво ще дадете и какво ще ви остане, тогава вашето самочувствие е високо, както и вашата увереност и чар. Възползвайте се от положителните условия, които ще се създадат и възможностите, които ще се появят, за да покриете или затворите задълженията си. Търсете изгодни споразумения за заеми или дългове и ако можете спести нещо за черни дни, ще бъде супер. От друга страна е възможно да привлечете човек, с когото ще имате силна химия и може би ще останете с него за по-дълъг период от време.