В началото на месеца е възможен малък дисбаланс на емоционално ниво, след което с течение на дните нещата бавно се нормализират. Преди всичко трябва да се отпуснете. От 15-ти септември сте изпълнени с добри енергии, чувствате се все по-добре и сякаш преминавате на следващото ниво в живота си. В професионален план планетите ви подтикват да надскочите възможностите си като предприемате, създавате, откривате нови идеи, опитвате експерименти.

Независимо дали в личния живот, или на работното място, трябва да направите избор, от който не можете да избягате дълго време. Семейството е вашият спасителен кораб, особено по това време. Имате подкрепата на близките си. Не се колебайте да им съобщите за своите страхове и несигурност.

Съвет на месеца: Месецът започва доста спокойно и завършва в добра динамика. За да вземете определени решения, трябва да си дадете време, а не да взимате необмислени решения. Преценете плюсовете и минусите, а ако не сте в състояние да изберете, потърсете съвет от близък човек.