Ако постоянно виждате повтарящи се числа, съставени от едни и същи цифри, например 111, 222, 333 и т.н., то може би съдбата иска да ви даде знак.

Мозъкът ни възприема много повече информация, отколкото осъзнаваме, но я филтрира, за да можем да се фокусираме върху едно нещо в даден момент. Ако напоследък виждате или чувате едно и също число или някоя определена дума, то вие лично сте изпитали феномена на Баадер-Майнкоф. При него ни се струва, че много по-често срещаме дадена дума или число, отколкото преди. Например наскоро сте научили нова странна дума, тя се набива в главата ви и изведнъж я срещате в даден текст, после в още един и още един. Започвате да се чудите защо я срещате толкова често, при положение че доскоро изобщо не я бяхте чували. Това усещане е само илюзия, просто досега не сте обръщали такова внимание на тази дума.

Нумеролозите твърдят, че повтарящите се числа имат друго значение и чрез тях мозъкът ни се опитва да потвърди нещо важно. Някои дори наричат тези повтарящи се цифри „ангелски числа“, тъй като вярват в тяхната енергия и чрез тях Вселената иска да ни изпрати знак.

Ето какво означават повтарящите се числа според нумеролозите:

111: На прав път сте

Ако виждате няколко единици, продължавайте в същия дух – на прав път сте и скоро ще оберете плодовете на труда ви. 111 се счита за най-висшото и божествено число, защото е най-чисто (защото ако 2 символизира двойствеността, тогава 1 символизира истината).

222: Избирайте мъдро

Числото 2 е дуалистично число, което символизира двойствеността, като ден и нощ, добро и зло и т.н. Ако често виждате това число, то сте раздвоени и не знаете какъв избор да направите. В такива моменти наистина трябва да се фокусирате върху проблема, вместо да отлагате твърде дълго, защото така само увеличавате болката си.

333: Ще намерите правилното решение

Числото 3 е символ на божественото и се смята за магическо число (Светата Троица, възкръсването на третия ден и т.н.). Ако виждате 333, това означава, че скоро ще откриете правилното решение на проблем, който ви измъчва отдавна. Ще надскочите себе си и ще реализирате потенциала си. Самата Вселена е на ваша страна.

444: Закрилят ви

Ако се чувствате изгубени и несигурни, не се плашете, защото 444 показва, че съдбата е благосклонна към вас. Вместо да се питате защо не сте получили това, което сте искали, запитайте се дали Вселената не ви е предпазила от нещо по този начин. Ако в момента сте поели по определен път в любовен план (например годеж или раздяла) и се питате дали сте направили правилното решение, приемете 444 като знак, че наистина сте взели най-доброто решение.

555: Очаква ви промяна

Ако се чувствате изтощени, писнало ви е и смятате, че не получавате това, което заслужавате, спрете да се тревожите – числото 5 показва, че ви очаква голяма промяна – навлизате в период на трансформация. В момента може да не виждате резултати, но съвсем скоро ще забележите положителната промяна. Най-важното е да вярвате и да не спирате да работите върху целите ви.

666: Бъдете внимателни

В много религии и народни вярвания числото 666 се свързва със злото. Ако постоянно виждате това число, най-вероятно не сте на прав път и трябва да обмислите решенията, които сте взели. Може би има по-правилен начин?

777: Можете много повече, отколкото предполагате

Ако виждате числото 7, Вселената иска да ви напомни, че във вас има много повече сила, отколкото предполагате. Това означава, че трябва да се отърсите от страховете си и да гледате към светлото бъдеще. Очакват ви много положителни промени и изживявания.

888: Ще получите подкрепа

Ако завъртите числото 8 настрани, се получава знакът за безкрайност, който символизира вечната връзка, която свързва всичко във Вселената. Ако постоянно виждате числото 8, това означава, че ще получите знак или напътствие. Вслушвайте се в съветите на околните и обърнете внимание на сънищата ви – може би отговорът на проблемите ви се крие точно там.

999: Ново начало

Числото 9 е символ на цялостност и завършек. Това означава, че един период от живота ви е към своя край и ви очаква ново начало. Не се плашете. Дори нещата да се променят, това не означава, че ще загубите това, което сте постигнали до този момент. Промяната ще бъде за добро.