Въпреки че напредъкът ви е бавен с Юпитер в Овен, вие се възползвате от възможностите, Водолеи. Това ви дава воля, така че да не се обезкуражавате пред лицето на неуспехите. Подкрепяни от Венера до 7-и, вие се чувствате комфортно навсякъде и с всички. Късметът ви се усмихва. Имате усещането, че сте късметлии! Уви, от 17-и, с преместването на Юпитер в Телец, атмосферата се променя. Хората са по-взискателни към вас. Ходенето накъде на сила няма да ви спести време, а точно обратното. От 21-ви, с Марс в Лъв, именно чрез положителна реакция напрежението и отказите ще намалеят.

Ако искате да правите това, което ви харесва, през май е време да се възползвате от шанса, който се открива, особено между 1-ви и 7-ми. След това нещата ще се развиват от самосебе си, но след 16-и ще се усложнят. Тези усложнения обаче не са непреодолими. Ако сте прагматични, когато обстоятелствата го изискват, всичко ще бъде наред. От друга страна, ако се мъчите да наложите идеалите си, ще преживеете разочарования. От финансова гледна точка този сектор все още не е напрегнат. Затова се опитайте, ако е възможно, да бъдете малко по-икономични. По този начин бързо ще се върнете в играта.

Съвет на месеца: Съжителството с енергиите на Телеца не е лесно. Въпреки това, ако искате, можете да намалите напрежението. Как? Като преследвате по една цел в даден момент.