В условията на астрални дисонанси вие продължавате да се движите. През този месец трябва да преодолеете препятствията, които са въплътени от Уран и Юпитер в Телец. След това трябва да се справите с отказите, предизвикани от енергиите, които се излъчват от Лъв. За да успеете в тези малки чудеса, ще трябва да намерите ресурси в непознати за вас места. Противно на външния вид, те имат силата да ви помогнат. Ако искате да постигнете целите си, правете нещата едно след друго. Отделете време, за да изясните идеите си, преди да започнете. Не се колебайте да успокоявате обкръжението си или събеседниците си. Това може да няма значение за вас, но ще подобри качеството на взаимоотношенията ви.

Изправени сте пред ситуации, които изискват известен прагматизъм и голяма доза простота. Водолей, ако не искате да завършите с поредица от раздразнения и проблеми, намалете вятъра в платната си! В момента тази перспектива може да ви подразни неимоверно, но ще оправи делата ви. Като бонус тя ще ви спести време, вместо да го губите. Така че, съсредоточете се върху същественото, а когато стане дума за останалото, то ще се развие естествено със собствено темпо. Що се отнася до финансовата страна, сега е моментът да обърнете сериозно внимание на този сектор, тъй като той се нуждае от драстично обновяване.

Съвет на месеца: Ключът към успеха ви се крие в способността ви да оцените това, което съществува. Ако се справите с това предизвикателство, вратите, които са затворени, ще се отворят.