Майкъл Уилям Селърс, баща на четири деца, умира през 2013 г. от рак на панкреаса. Преди да почине, той решава да организира няколко мили изненади за най-малката си дъщеря. Майкъл плаща предварително за няколко букета цветя, които трябва да бъдат доставяни на рождения ден на дъщеря му Бейли, докато момичето не стане на 21 г. Тази година този момент настъпва и Бейли получава последния букет.

„Откакто баща ми почина, намразих рождения си ден и с ужас го очаквах всяка година, защото преди баща ми правеше деня толкова специален, казва Бейли. Страхувах се особено много от 21-ия ми рожден ден, защото знаех, че ще получа последния букет.“

Към цветята е прикачено и писмо от баща ѝ, което я накарало да заплаче. „Разплаках се. Това писмо беше толкова, толкова страхотно и толкова тъжно в същото време“, казва Бейли. В чест на милия жест на баща си Бейли споделя последния му подарък в Туитър и постът много бързо е споделен над 350 хил. пъти и харесан от 1,5 млн. души.

Ето какво пише Майкъл към дъщеря си:

„Бейли,

Това е последното ми писмо, изпълнен с обич, докато не се срещнем отново. Не искам да проливаш сълзи за мен, мое малко момиче, защото аз съм на по-добро място. Ти си и винаги ще бъдеш най-ценното съкровище, което съм имал. Днес е 21-ия ти рожден ден и от теб искам винаги да уважаваш майка си и да бъдеш вярна на себе си. Бъди щастлива и живей живота си пълноценно. Аз ще бъда с теб при всяка важна крачка, просто се огледай и аз ще бъда там.

Обичам те, миличка, и честит рожден ден!
Татко“