Всяка раздяла ме кара да си спомня колко хубаво беше с теб, колко лесно и колко безболезнено.

Всяко разбито сърце ми напомня как ми повтаряше на шега, че никой няма да ме уважава и разбира, както ти. Когато ми каза, че ти си този, който може да улесни живота ми. Когато ми каза, че времето ще покаже това, не вярвах, но сега го знам.

Всяка раздяла е напомняне, че ти се измъкна. Смятах, че ще се влюбя и в други, че ще посещавам и други места, ще намеря нов дом. Ти бе този, който ме успокояваше, даваше ми сигурност, а сега не мога да открия това.

Всяко разбито сърце е поредната безсънна нощ, в която мисля за теб и какво можеше да имаме.

Всяка раздяла е нов ден, в който разглеждам наши снимки, съобщения и искам да се свържа отново с теб. Искам те.

Всяка раздяла ме кара да се чудя и за сърцето ти и дали имаш специално място за мен, дали ти липсвам, дали мислим за едно и също нещо. Прекалено горда съм да правя друго.

Всяко разбито сърце ме кара да се питам дали ти си Единствен или имам шанс с друг. Знам, че си мислиш, че съм се предала, че очакваше да се боря повече за нас, но се надявам, че времето е излекувало раните. Надявам се, че това те е накарало да осъзнаеш, че бяхме млади и глупави. Надявам се това време да ти е напомнило, че е трябвало да хвана живота си в ръце и да се наслаждавам, защото нямах друг избор преди да започна да обичам истински.

Всяко разбито сърце някак ме води обратно към теб и ме кара да се чудя, дали да не ти звънна и да започна всичко отново. Ще бъде ли клише, ако двама души, които са се изгубили, се намерят отново.

И ти обещавам, че този път ще се боря за теб. Ще се боря за нас.