Искам да ти напомня, че е хубаво да се освободиш от онази любов.

Откажи с от нея. Любовта, която не е достатъчна за теб, не носи тази тежест. Нямаш нужда от нея, защото не можеш да разгърнеш целия си потенциал и не можеш да си себе си. Ти заслужаваш любов, която е съвършена.

Освободи се от любовта, от която вече не си част. Онази, която бе идеална, когато бе изгубила себе си. Ти имаш нужда от любовта, която ще ти помогне да се развиваш.

Нямаш нужда от любовта, която обещава да се появи, но не го прави, която не е пълноценна и не можеш да я видиш в пълния ѝ блясък. Не се привързвай към онази, която те кара да се съмняваш себе си. Ти си повече от това и тя трябва да се разкрие пред теб.

Откажи се от любовта, която ти показва, че пропускаш нещо, от онази, създадена в моменти на желание или загуба. Онази, която казва "Трябваше да съм там" или "Бих искала да съм там" и не прави нищо повече. Хубавата и красива любов ще накара сърцето ти да препуска и ще съществува тук и сега.

Освободи се от любовта, която отказва да прости грешките ти или да приеме недостатъците ти. Онази, която ти напомня, че не си достатъчна, и те прави затворник. Никога не забравяй, че любовта не е това.

Пусни на свобода любовта, която иска да те промени и те принуждава да вярваш, че твоето място не е тук. Само ти можеш да решиш дали трябва да се промениш, или да останеш такава, каквато си. Позволи любовта, която вижда красотата ти и страстта ти, да те завладее.

Открий любовта, която те обича, която вади на повърхността най-доброто в теб. Онази, която иска теб и ще ти го покаже. Искам да знаеш, че ще я откриеш. Не приемай нищо друго.