Не съм сигурна дали трябва да поздравя този, който се е обвързал с такава жена, или да му изкажа съболезнованията си. Тя е толкова вглъбена в собствения си живот, че технически е омъжена за работата си. Обича да работи, но перфектният вариант е, ако работното ѝ място е далеч от дома, тъй като ентусиазмът ѝ е огромен, а у дома все пак е между познатите четири стени...

 

Повече от всяка друга, жената родена през април, може да живее живота си напълно пълноценно и сама. Тя няма нужда от мъж! Tова, разбира се, не означава, че не може да има чувства към някого, просто често живее с мисълта за този, който някога е обичала...

Жената, родена през април, никога не изпитва нуждата да има някой в живота си, защото вярва, че може да се справи с всичко и сама. Тази дама живее с убеждението, че може да върши нещата по-добре от всеки мъж. Тя умело ръководи собствения си живот и знае как да се защитава, когато е необходимо. За нея винаги е по-добре да свършиш нещата си сам, отколкото да разчиташ и чакаш някой да го направи вместо теб.

Дамата, родена през април, има желанието да води всичко и това се отнасяс пълна сила и за любовния ѝ живот. Тя винаги ще направи първата стъпка, ако реши, че е нужно, и винаги е заобиколена от много мъже, които биха направили всичко, за да са с нея. В мечтите си обаче, тя постоянно търси онзи, който не е сред тях.

Априлската жена е човек на крайностите - както лесно може да се остави на течението, така и без да се замисли би се изправила срещу всеки, който подценява силата, мнението и убежденията ѝ. Тя е толкова силна, че може да преживее всякакви травмиращи моменти и да продължи да вярва, че утре ще бъде по-добър ден – истинско определение за Жената чудо. Понякога може да бъде безсърдечна като камък, но и да изплаче очите си, ако вътрешно чувства, че умира...

Тази дама може да поеме и ролята на мъжа, когато около нея няма такъв. Нейната оптимистична перспектива за живота е това, което ѝ помага през трудните времена.

Но повече от всичко на света тя иска да бъде обичана... Ако усети такава емоция у теб, ще направи първата стъпка и ще ти признае чувствата си. Нейната лоялност към любовта ще бъде вечна, стига да знае, че ще ѝ останеш верен. Тя е невероятно романтична и ще те намрази, ако се опиташ да я контролираш или ако я молиш на всяка цена да бъде с теб, ако тя не иска. Така че просто се опитай да балансираш нещата. Покажи ѝ, че я харесваш, но не прекалявай. Ще останеш изненадан да разбереш колко е мила, особено ако Чаровният принц  в твое лице се появи на бял кон и успее да плени сърцето ѝ. Знай, че и най-малкото нещо може да провокира ревността ѝ, затова не говори за други жени пред нея. Тя държи да знае всичко за партньора до себе си - кои са неговите приятели, колко пари има в банковата си сметка, всичко. Не се опитвай да скриеш нищо от жената, родена през април! Вярвай ми, не е добра идея. 

Като партньор тази дама е невероятно подкрепяща. Но знай, че гневът ѝ пламва като искра, но и изгасва в следващата. Дълбоко в себе си обаче, тя просто се грижи за теб и се ядосва, когато правиш нещо, което не е добре за теб.

 

Едно от най-добрите качества на тази жена е, че тя никога не се отказва. За нея неуспехът никога не е провал, той винаги е първата стъпка към огромен успех. Тя е изключително оптимистична и когато на пътя ѝ се появят трудности се амбицира още повече! Ако искаш да откраднеш сърцето ѝ, именно това е точното време. Те се нуждае само от любов и внимание. Покажи ѝ колко е важна за теб, помогни ѝ да възвърне доверието си в хората и ще бъдеш най-щастливият човек на планетата.

В заключение, можем да кажем, че априлската жена е малко бъбрива, но определено преценява всяка дума, която казва и всеки би бил истински късметлия, ако се докосне до разговорите с нея. Тя е и невероятно работлива, но когато не се чувства добре, трябва на всяка цена да се погрижиш за нея, за да ѝ докажеш любовта си.