Животът на необвързан може да бъде благословия или проклятие. В зависимост от това какво ви дава сила, това може да е обезсърчаваща информация или добре дошли новини: тези три зодиакални знака най-вероятно ще бъдат необвързани през 2022 г.

Въз основа на редица фактори (които абсолютно включват вашите астро разположения), да бъдете необвързани е или неоптимално състояние за вас, или добре дошло преживяване. Като цяло хора като Рак и Телец обичат да са в отдадени връзки, тъй като обожават сладостта да бъдат влюбени и да имат постоянен спътник. Други знаци, като Скорпион и Водолей, биха предпочели да бъдат сами, или да работят върху целите си, или просто да се насладят на ергенски начин на живот.

Когато става въпрос за 2022 г., има по-специално три знака, които се очаква да водят соло начин на живот. Това е така защото Венера и Меркурий (които контролират страстта и комуникацията, съответно) са готови да се движат през три специфични диаграми по неудобни начини, което прави ситуацията по-малко плодотворна за взаимоотношенията.

Ето кои са трите зодии, които е малко вероятно да се обвържат през 2022 г.

Близнаци

Близнаци, вие сте зодията, за която е най-вероятно да бъде необвързана и това да остане така през цялата 2022 година. Тазгодишното астрологично разположение не е особено благоприятно за процъфтяването на романтичните отношения за вас, особено в самото начало на годината. Ако искате да се влюбите, Близнаци, прогнозата е мрачна, но ако се надявате да останете сами, 2022 г. е подходящо време, в което да се отдадете на себе си и собствените си нужди.

Лъв

Подобно на Близнаците, 2022 НЕ е вашата година за връзки, Лъвове. Звездите ви подтикват да останете необвързани. С множество ретрогради, създаващи неудобни ъгли спрямо вашето натално слънце, 2022 г. ще бъде много сложна за романтика. Ако сте от типа Лъв, който се радва на свободата си, когато е необвързан, сега е момента да празнувате! Но ако сте склонни към съзависимост, може би това е годината, в която се откъсвате от този модел. Помислете да се съсредоточите върху начинания, свързани с кариерата, или духовна практика, която изисква интроспекция.

Овен

2022 г. е тежка като цяло за вас, Овни. Възможно е да изпитате редица главоболия поради начина, по който планетите са наклонени към вашия слънчев знак, а любовният ви живот е абсолютно включен в бъркотията.
Дори нещата в други области да бъдат благоприятни, не очаквайте да откриете своя човек през 2022 г. Годината може да започне като астрологична буря, но с известно търпение (което обикновено не е силната ви страна). Съдбата може да ви се усмихне към края на годината, но внимавайте с решенията, които взимате.