Тя ще си тръгне, когато не може да издържа повече, когато празни обещания станат прекалено много. Тя ще си тръгне, когато ѝ писне от захаросаните комплименти, с които я караш да остане.

Тя ще си тръгне, когато осъзнае, че я очакват още много хубави моменти. За нея ти си като наркотик, който може да я убие.

Тя знае това и си тръгва за нейно добро. Вече не иска да толерира сълзите, „шегите“. Не иска да пренебрегва близките си. Не иска повече обиди, завист и саботажи. Не желае и повече белези.

Без повече предателства, афери и насилие. Не иска да я изоставиш отново. Писнало ѝ е от игрите ти.

Тя ще си тръгне, когато времето ви изтича, когато осъзнае, че заслужава нещо повече, че заслужава да даде любов и на себе си.

Иска да е по-добра и да се развива.

Ще осъзнае колко време е загубила, карайки те да я обичаш. Прекарала е месеци да те убеждава, че я заслужаваш.

Тя няма да е онова невинно и наивно момиче. Ще се превърне в независима дама, която ще преоткрие себе си. Ще получи всичко, което тихо я е очаквало.

Това, което е важно за всяка жена, която преосмисля, компенсира и полага прекалено много усилия, е, че се буди и осъзнава какво заслужава.

Когато тя си тръгне, си тръгва за добро, за да се спаси.

Когато го направи, няма да погледне назад, няма да иска да те види. Защото всеки път, в който се е опитвала да каже нещо, ти си мълчал, сривал си я и си я правил слаба. Толкова пъти си ѝ казвал, че можеш да я замениш, че тя е осъзнала как това важи и за теб.

Опитал си да я накараш да забрави колко магия има в нея.

Истината е, че тя е била силната винаги. Когато я молиш да се върне, тя няма да го направи, но ще си отмъсти.

Когато си тръгне, ще разбере, че никога не те е познавала.

Ти така и не я опозна също, не разбра на какво е способна, нали? 

Когато я изгубиш, ще усетиш болката, тишината ѝ.

Тя ще си тръгне, когато осъзнае колко лошо ѝ влияеш, колко токсично си ѝ действал.