Навярно много добри, красиви и свестни жени по света си умират за гладко епилиран гол мъж, намазан с лосион, който да танцува в скута им срещу заплащане. Все пак всеки се нуждае от отдушници и няма нищо лошо, ако е по взаимно съгласие. Въпреки това обаче, за много от нас идеята не е от най-привлекателните на света, така да се каже... Ето няколко причини за това, споделени от първо лице:

Не ми се струва като занимание за жени

Да, реално погледнато... Даже да отидеш на женски стриптийз е някак си по-женско. Все пак ние имаме навика да оглеждаме другите жени дори повече, отколкото самите мъже. По едни или други причини. На някого обаче, някъде в историята, му е хрумнало, че е добра идея едни мъже да "туъркват" полуголи и на нас това да ни харесва. Ами, не, не мисля. Всъщност, мъжкият стриптийз си е за мъже, откъдето и да го погледнем. Нека бъдем честни.

По-скоро бих си дала парите за...

Ок, дават ли ви се пари за това мускулести батки, обляни в ароматни масла, вероятно по прашки, да се кълчат над вас, докато се чудите къде да си скриете лицето? Не е ли закупуването на една, не – няколко (срещу тези пари) рокли - далеч, далеч по-уместна инвестиция? С която вашата женственост наистина ще разцъфти? Нещо, което е спорно дали ще усетите, плащайки за мъжки танци...

Не съм сигурна, че е секси

Едно е млад рус левент да мине по плажа с плочките си, докато пренася случайно и без всякаква логика два чувала цимент на гърба си, съвсем друго е някой напарфюмиран и гримиран младеж да ти показва фитнес тяло под прожектор. Мъжкият сексапил никога не е минавал през очите на жената, това е доказано научно. Много по-важно е какво ще ти каже, а ако между другото прилича и на Аполон - това е само бонус.

Не схващам смисъла. Честно.

Ок, наистина, какъв е смисълът? Каква е целта? Да се съберем десет жени, понеже си умираме да сме само и изцяло в женска компания, нали... И понеже ни е писнало от пословичните кавалери на 21 век, които са под път над път, да отидем в един бар, да се напием и да забравим всичко, пъхайки едри банкноти в бельото на едри мъже? За такива моменти в живота са измислени кутията със сладолед на дивана и любимия сериал, на който да пуснеш една сълза, ама поне искрена.

Въпросният момент, в който ТОЙ танцува в скута ТИ...

Това, само по себе си, е една тъжна метафора за всичко в отношенията между мъжете и жените в 21 век. Днес танцува в скута ти, утре ти краде часа за педикюр, вдругиден - ти фугираш плочките, а той прави икебана в хола. За декорация. Или упражнения на пилон – за стягане и релаксация. Всъщност, последните са супер за самата теб и може да се изпълняват, вместо обикновен фитнес. А защо не и пред някой конкретен мъж, който го заслужава.