Следващите редове са за всички представители на зодия Лъв. И за щастливците, които могат да се нарекат техни приятели...

1. Лъвът ще те пази, когато имаш нужда от закрила.

Представителите за зодия Лъв се грижат за тези, които обичат, така, както се грижат за себе си. Те са хората, на които можеш да звъннеш и в два през нощта и да знаеш, че ще дойдат, без въпроси и без колебания. Те са рамото, на което винаги можеш да се облегнеш. Подкрепата, на която винаги можеш да разчиташ. Те са тези, които ще застанат до теб и срещу целия свят. 

2. Лъвът ще те вдига, когато паднеш.

Представителите за зодия Лъв са неизчерпаем източник на енергия и оптимизъм. Те не признават пораженията и виждат в тях само опитност. Затова, когато паднеш и си на път да се отчаяш, позволи на Лъва да ти помогне. Поговори с него. Чуй съветите, които ще ти даде. Почерпи от силата и смелостта му. И отново пристъпи напред. Защото имаш истински приятел до себе си.

3. Лъвът ще те накара да се бориш за мечтите си.

Представителите за зодия Лъв винаги са устремени напред. Те търсят нови хоризонти и не се страхуват да напускат зоната си на комфорт. Мечтаят нашироко. И ще те накарат да направиш същото. Ще те заразят с ентусиазма си. Ще запалят огъня в сърцето ти. Ще те накарат да мечтаеш и да вярваш в мечтите си. Но по-важното: ще те накарат смело да чертаеш напред пътя си!

4. Лъвът ще ти казва истината, дори когато не искаш да я чуеш. Защото знае, че именно тогава трябва да я чуеш!

Представителите за зодия Лъв наричат нещата с истинските им имена. И изключения няма. Ако видят, че си заравяш главата в пясъка, ще те издърпат оттам. Ще ти отворят очите и ще те накарат да зарежеш самозаблудите. Защото знаят, че, дори да боли, истината е по-здравословна от лъжата. И защото след болката от истината се ражда осъзнаването, порастването и освобождаването. А заедно с тях се ражда и животът, който заслужаваш.

5. Лъвът ще бъде винаги приятелят с главно П.

Представителите за зодия Лъв ще бъдат до теб винаги, когато имаш нужда. И няма значение дали сте се видели за последно вчера, или преди година. Или години. Обадиш ли им се, потърсиш ли ги, кажеш ли им, че се нуждаеш от тях, те ще бъдат там. Верни както винаги. И истински както винаги. Просто приятели. Но с главно П!