Най-вероятно си се чудила какво ли представлява истинската любов, какви ли чувства трябва да поражда тя в теб. Мислила си как ще разпознаеш дали този човек до теб е правилният, единственият, този, с когото ще споделиш живота си до дълбоки старини...

Трябва да знаеш едно: истинската любов не е тази, която събира двама души, за да изградят дом и семейство, да се обичат и да се карат едновременно и да споделят една постеля в общ дом. Не, истинската любов не е само това. Тя дава усещането, за сигурност и спокойствие, сякаш си си у дома. И точно такава любов заслужаваш ти! Любов, която да ти дава усещането за домашния уют и смирение.

Ако ти е достатъчно да си с човека, когото обичаш, независимо къде сте и какво правите, ако само топлината в погледа му и радостта в усмивката му са ти нужни, без значение как протича живота ти... това е истинската любов! Може да си отвъд океана, може да си на край света и да си далеч от мястото, на което принадлежиш, но веднъж срещнеш ли човека, който те кара да се чувстваш комфортно и сигурно, както малкото момиченце се чувства в своята стая у дома, в който расте, заобиколена от цялата обич на света - тогава ще разбереш, че той е правилният мъж.

Отношенията ви ще са такива, сякаш сте се познавали цял живот, макар и да си живяла 25 години без дори да знаеш, че той броди някъде там и чака да те срещне. Може да звучи приказно, но най-вероятно просто сте родени под една звезда и е писано да се намерите.

Истинската любов с правилния мъж не само ще създаде у теб усещането за уюта и приятния спомен за вкъщи, но ще бъде чиста и непринудена. Нещата между вас ще се случват естествено, ще се чувстваш напълно спокойна да бъдеш 100% себе си пред него, ще се отпуснеш да разкриеш истинската си същност. Ще ви бъде приято както да си говорите, така и да си мълчите. Когато обичаш някого истински, не е нужно постоянно да го изказваш с думи... енергията ти се предава във въздуха, погледът ти го подсказва и приказките стават излишни.

Такава любов е неразрушима. Независимо дали ще прекарате дни, месеци, или години разделени, когато се видите вие винаги ще има какво да си кажете и ще чувствате, че никога не сте се разделяли един от друг. А когато някой те накара да опишете какво за теб е любовта, ти няма да се справиш само с думи да обясниш какви са емоциите, които те завладяват от нея. Такова нещо не се пресъздава с думи.

Може би единственото, което ще успееш да кажеш е, че чувството е сякаш... сякаш си си у дома!

И няма значение дали основите там започват да се разклащат отвреме навреме, или че стените са започнали да се пропукват, или че всичко изглежда вече не толкова бляскаво и чисто, както когато е било ново - домът си е дом и винаги ще се чувстваш идеално в него, защото си е твоят дом. Там е любовта, там са най-хубавите спомени, там се случва всичко най-прекрасно и никога няма да го напуснеш, за да го замениш за чисто нов, само заради лъскавата визия.

Любовта с човек, даряващ те с точно такова усещане, е истинската - тя е тази, която всички искат да изпитат. Ако ти вече я имаш - цени я, пази я, гради я и никога не ѝ позволявай да си отиде!