Заслужаваш човек, който ще гледа към теб и ще мисли, че си перфектна. Някой, който никога няма да те кара да се чудиш дали си достатъчно добра.

Някой, който никога няма да иска от теб да се променяш, за да отговаряш на чужди изисквания и стандарти. Човек, който осъзнава, че през твоите очи, всичките места и хора изглеждат по различен от този на всички останали начин, и не би искал това да се промени. Някой, който не само ще те иска заради външния вид, а ще обикне вътрешното ти аз и ще стигне до душата и сърцето ти.

Достойна си за човек, пред когото не изпитваш нуждата да се доказваш. Такъв, какъвто никога няма да му идваш в повече и винаги ще иска още и още от теб, без да желае да те променя по никакъв начин, защото, ако това стане, просто няма да бъдеш ТИ.

Заслужаваш човек, който не би те накарал да чувстваш, че трябва да бъдеш по-различна версия на себе си. Който ще осъзнава, че начинът по който говориш, по който се обличаш и се държиш, е това, което те прави уникална и истинска, а именно това е вътрешната красота. Някой, който ще те приеме такава, каквато си и ще и обича лошите ти черти по същия начин, по който и добрите.

Заслужаваш някой, който няма да те съди за недостатъците ти. Половинка, която ще осъзнава цената на това, колко трудно ти е било да се приемаш напълно и да започнеш да обичаш себе си, и ще те обича именно заради това.

Достойна си за човек, който ще живее за това, всеки един ден да преоткрива красотата вътре в теб. Някой, пред когото няма да се срамуваш да се покажеш рано сутрин без грим и който ще започне да те целува още преди да си станала от леглото. Човек, който отлично знае коя е любимата ти песен. Такъв, пред когото няма да се притесняваш да си оближеш сладоледа от устните по възможно най-непривлекателния начин, пред когото ще ядеш смешно хотдог, дори да си изпуснала на земята преди това, защото дори това ще намери за естествено и привлекателно.

Не е примирявай с по-малко от това да имаш до себе си някой, който ще бъде до теб през трудните дни, уверявайки те, че след дъжда ще има дъга. Някой, който ще те вдъхновява, ще те насърчава и ще те изкарва от зоната ти на комфорт, показвайки ти колко може да бъде красив света, погледнат от различен ъгъл. Някой, който винаги ще вярва в теб и твоите качества, дори когато ти самата се съмняваш в тях. Такъв, какъвто ще те обича през най-трудните ти моменти, дори когато ти самата не можеш да го правиш.

Заслужаваш някой, който ще бъде до теб както в лошите, така и в добрите ти дни. Заслужаваш сродна душа, която ще те види в най-тежките ти моменти и ще бъде до теб, но и ще се радва заедно с теб през щастливите такива. Човек, който ще вижда всичките ти недостатъци, но ще ги приема изцяло. Такъв, който ще види, че не винаги може да бъдеш перфектна, а че правиш грешки, но ще те обича въпреки това. Някой, който ще бъде свидетел на всичките ти усмивки и сълзи, а по този начин ще достигне до истинското ти аз.

Достойна си за човек, който никога няма да позволи да говориш лоши неща за себе си. Заслужаваш някой, който винаги ще бъде до теб. Който търпеливо ще обича всичките добри и лоши черти от теб, разбирайки, че именно това те прави уникална и това, което си.

Заслужаваш някой, който ще те види и знае, че струваш много повече, отколкото която и да било друга. Заслужаваш някой, който ще те обича изцяло.