Да станеш баща е невероятно вълнуващо преживяване, но и голямо предизвикателство. Колкото и един мъж да очаква приветстването на бебето в семейството и това да го научи на всички неща, които обича – като например да кара колело или да играе на топка – мнозина татковци чувстват тежкия товар на отговорността, както към бебето, така и към майката.

По време на бременността на дамите, много бъдещи татковци прекарват време в говорене на коремчето и даване на обещания за това какви ще бъдат нещата, когато бебето се роди. Но само половината от тях се спазват.

Някои мъже се изхвърлят и подхождат твърде амбициозно, обещавайки да си намерят по-добра работа и освен да осигурят всичко необходимо на семейството си, да купят по-хубава къща и да дадат на детето всяка играчка, която пожелаят. И наистина има неща, които са нереалистични, но все пак много татковци спазват наистина важните си обещания.

Ето кои са 10-те обещания, които повечето татковци спазват, когато бебето се роди и 10, които най-често биват нарушавани.