Бащата на финалистката в "Ергенът" Надежда Вишева се оказа богат бизнесмен, който обаче зарязал детето си.

На Гергьовден момата му честити рождения ден със снимка в социалните мрежи, която обаче бързо изтри, предават от Hotnews.bg. Тя не го назова по име в поста, които вече не може да бъде видян, но разбрахме, че става дума на Диан Вишев, който върти хотели и заведения на Цигов чарк и по южното Черноморие. Четирите му фирми работят още в сферата на внос-износа, дизайна, спедиторската дейност. На фотографията, която Надежда качи, той е с огромен златен ланец и широка усмивка, но отношенията му с участничката в "Ергенът" не винаги са били безоблачни.

 

Самата тя призна в предаването, че баща й ги изоставил, когато била още малка и почти не се интересувал от нея и от майка й.

 

"Впоследствие леко затоплихме отношенията си, но това се случи неотдавна и да си призная, не мога да го почувствам близък. По-скоро общуваме формално, когато се наложи, по празници и прочие", обяснява блондинката.

Бащата живее с по-млада дори от самата Надежда жена. Ергенката има и брат Дейвид, който помага в семейния бизнес на таткото и предалга луксозни имоти в Цигов чарк. Той пък е кандидат за депутат от партията на Иван Гешев "Граждански блок" в Пазарджик под номер 8, така че няма никакви шансове да влезе в парламента, както и цялата политическа формация на бившия главен прокурор.