Красива и обичана, всеки път, в който обяви, че очаква дете, актрисата Блейк Лайвли се превръща в постоянен обект на папарашки атаки.

Както по-рано този месец ви писахме, една от най-готините и обсъждани светски двойки, тази на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, очакват своето четвърто дете. И този път всичко си е абсолютно същото и както традицията повелява неуморните папараци, следват всяка стъпка на Лайвли и се опитват да документират бременното й коремче. 

35-годишната актриса реши да публикува снимки в профила си в Инстаграм, с които да "помоли" фотографите поне за малко да я оставят на спокойствие. 

„Ето снимки, на които съм бременна, за 11-те мъже, чакащи пред дома ми, за да ме оставят най-после на мира. Подлудявате и мен, и децата ми! Благодаря на всички останали за цялата любов и уважение и за това, че продължавате да прекратявате следенето на акаунти и публикации, които споделят снимки на деца. Имате цялата власт срещу тях, не го забравяйте! И благодаря на медиите, които имат политика „Без деца“. Вие всички правите разликата 🙏♥️. Изпращам ви много любов!", пише тя в описанието.

И е права, и е повече от прекрасна!