Епохата на Водолея навлезе в живота ни ярко, с актуализации, които могат да бъдат определени и като агресивни! Не всички са готови за тях. Със смяната на всяка епоха животът на нашата планета се променя радикално абсолютно навсякъде: климат, финанси, банки, валута, теми, свързани с пола, информационни технологии, геополитика, вируси, нови биологични видове и закони на физиката. Ето какво трябва да знаем за този период:

Кога точно започна епохата на Водолея?

Според повечето астролози епохата на Водолея започва през декември 2020 г.: на 21.12.20 г. в 21:12:20 ч. московско време и на 21.12.20 г. в 20:12:20 ч. европейско време. На този ден, по това време на небето в първия градус на Водолея настъпи парциален съвпад на Сатурн и Юпитер . Както виждате, основните числа са 1, 2, 0. Именно в тази секунда е "стартирана" епохата на Водолея.

Колко дълго ще продължи епохата на Водолея?

Тук мненията на астролозите са коренно разделени, някои определят период от 200 години, други - 2000. Но и в двата случая изглежда, че ние, нашите деца, внуци и правнуци, ще наблюдаваме резки, необикновени кардинални промени. Редовно ще се събуждаме в различен свят от този, в който сме заспали предишния ден.

И с всичко казано до тук, вижте в галерията как ще се отрази епохата на Водолея на всяка зодия: