Вече ти разказахме за фитнес двойката Шарни и Джулиъс Кийсър, които възнамеряваха да качат 24 кг и да ги свалят, за да докажат на последователите си, че кратките, но интензивни тренировки са напълно достатъчни, за да притежавате отлична форма. Е, 8 седмици по-късно - резултатите са повече от впечатляващи.

През август двамата започват своята програма, след като месеци са се хранели безразборно и въобще не са тренирали. Въпреки че двамата имат общо 6 деца, това не им пречи през октомври да са в отлична форма. Те свалят общо 30 кг чрез кратки тренировки и здравословно хранене.

Според тях ключът към успеха е да се създадат правилни и здравословни навици, вместо хората да тренират за лятото и да се подлагат на диета, когато е станало късно, те трябва да се научат да живеят здравословно всеки ден. С постепенното привикване към този начин на живот, промяната става по-лесна, а ще се радвате на здраво и страхотно тяло.

Джулиъс успява да свали 17 кг и разказва, че няколко пъти е „измамил” строгия си режим, но защото е искал да обърне повече внимание на децата си или е имал други задължения като баща. Той казва, че най-важното е да сте с децата си, да бъдете здрави и щастливи.

Двамата разказват, че основната им цел е да покажат на последователите си, че са честни и тренировките им наистина работят, че ако имате мотивация и шестте деца не могат да ви спрат да бъдете във форма.

Отначало им било трудно да надебелеят. Те се хранели с много нездравословна храна и телата им се бунтували срещу това. Чувството било отвратително, но много скоро те привикнали и накрая дори се пристрастили към бързата храна. Те искали да се доближат до начина на живот на последователите си, които се борят с теглото.

Те са живото доказателство, че промяната е възможна. Разгледайте галерията ни, за да видите тяхното предизвикателство.

Основите на фитнес програмата за майки са:
- 6-7 тренировки седмично, които могат да варират от 2 до 30 минути, важното е да са интензивни.
- Тренировките могат да се правят у дома.
- Здравословна храна.
- Никаква захар, плодовете също трябва да са в разумни количества.