Шарни и Джулиъс Кийсър са известни със своята невероятна трансформация и фитнес програми. Двамата имат общо шест деца, но са решили, че предизвикателствата са им малко, затова решават да качат голямо количество килограми и да го свалят отново, за да докажат на последователите си, че фитнес програмата им работи.

„Преди доста време, когато навлизахме във фитнес индустрията, ние си обещахме да бъдем напълно честни с хората и че няма да им говорим глупости”, обяснява Джулиъс. „Виждали сме много нечестни хора, които учат другите как да постигнат стегнато тяло, а те самите не са го постигнали по този начин. Затова ние с Шарн решихме да надебелеем.”

Двамата спират да тренират и започват да се хранят безразборно. Джулиъс стигнал 110 килограма, а целта му е да отслабне до 100 за 8 седмици. Кантарът на Шарн показал 69, а нейната цел е 55 кг. Общо ще свалят 24 кг.

Те искат да покажат на хората и най-вече на заетите родители, че могат да влязат във форма. Тяхната 8-седмична фитнес програма е предназначена за родители с малко време за упражнения – всяка тренировка продължава 15 минути и не изисква уреди.

Двамата насърчават децата да наблюдават родителите си, докато тренират, за да покажат на мъниците, че фитнесът може да е забавен и че спортът е важен.

Двамата невинаги са били запалени по фитнеса. Шарни споделя, че по време на първите си бременности е била с наднормено тегло, но после започва да тренира усилено и следващите ѝ две бременности протичат много по-леко – без гадене и умора, ражданията били много лесни, а възстановяването след това било по-бързо. Шарни е била бременна и е кърмила общо 7 години и половина от живота си и, въпреки че няма против да има още деца, смята засега да се посвети на децата си и на работата във фитнеса.

И двамата насърчават хората да се обърнат към здравословния начин на живот – да правят кратки тренировки често и да се хранят с чиста, натурална храна.