Когато стопаните на няколко кучета Санджана Мадапа и Адитя Рахеджа научили, че очакват първото си дете, направили точно обратното на това, което хората им казали, че трябва да сторят: „Роднините, приятелите и дори лекарите ми казваха, че трябва да се отърва от кучетата, че бебето ми е на първо място“, разказва Санджана. Този съвет разбил сърцето на младата дама. „Не знам как хората могат да дарят живот на този свят и в същото време да съсипят чужд?“. И затова в отговор влюбената двойка от Индия решила да отпразнува пристигането на човешкото дете, като включили и „косматите си деца“ във фотосесия – и да покажат на всички, че домашните любимци също са част от семейството.

Двойката е женена от две години. Адитя е предприемач, а Санджана работи в благотворителна организация за животни. Заради естеството на работата си, двамата се сдобили с няколко кучета.

Синът им Аян се родил седмица след фотосесията. „Имах много тежка бременност и бях ограничена в пределите на дома си“, пише Санджана. „Грижата за кучетата ми даде спокойствие и никога не ми се наложи да обвинявам бременността, бебето или съпругът си за състоянието, в което се намирам“.