Носителят на две награди Грами Джъстин Бийбър е роден на 1 март 1994 г. в Онтарио. Само на 21 години е, когато печели първата си награда Грами за дебютиращ изпълнител. А днес има повече последователи в социалната мрежа Tweeter, отколкото са жителите на родната му държава Канада.

През 2010 г. се запознава с тогава 18-годишната певица Селена Гомез и още на следващата година връзката им става официална. Двамата любимци на тийнейджърите (и не само) веднага стават една от най-обсъжданите двойки, преследвани от папараци, жертва на безброй клюки и публикации за бременност, разходки с хеликоптер и екстравагантни забавления. Две години по-късно обявяват раздялата си, като причините включват проблеми с доверието и твърде крехката възраст и на двамата. И въпреки че много от феновете се надяват двамата да се съберат (и не липсва такъв опит през 2015 г.), в живота на певеца се появява бъдещата му съпруга. Хейли Роуд Болдуин е модел, участвала в големи реклами за Guess, Ralph Lauren и Tommy Hilfiger. Бийбър е дъщеря на актьора Стивън Болдуин и е племенница на братята Алек и Уилям Болдуин, а нейн дядо по майчина линия е бразилският художник Еумир Деодато.

Разгледайте галерията, за да преживеете най-вълнуващите моменти от историята на бъдещото семейство Бийбър и да проследите пътя, който са извървели един към друг.