Следващата седмица на септември ще започне с промени. Първо, Слънцето напуска знака Дева и преминава в знака Везни. Второ, Марс ще премине в знака Скорпион. Тези противоположни тенденции ще имат дестабилизиращ ефект върху много представители на Зодиака. Особено ще бъдат засегнати Везни и Скорпион. Знакът Везни не е в хармония с войнствената енергия на Марс, който в този знак е принуден да проявява повече баланс и такт. В тази връзка на Скорпионите не се препоръчва да действат импулсивно и агресивно, а по-скоро да изберат по-разумна и умерена стратегия. По-добре е временно да се отпуснете и да не форсирате събитията, като се опитвате да запазите спокойствие и контрол. Това ще помогне не само за запазване на нервната система, но и за поддържане на физическото здраве.

От друга страна, Везните ще се почувстват по-активни от обикновено. Но скоро тази активност ще се прехвърли към личния им живот, където може да се изрази чрез изясняване на отношенията с партньори, представяне на претенции и критики. Въпреки това, в някои случаи това може да бъде от полза за Везните, тъй като тяхната склонност да отлагат решенията често пречи на пълноценното общуване с околните.

Хармоничният секстил на Слънцето и Сатурн в средата на седмицата ще донесе положителни промени в личния и професионалния живот на мнозина, макар че първоначално тези промени може да бъдат възприети с известна съпротива. В крайна сметка, обаче, резултатите ще бъдат полезни за всички замесени. Това е добър период за започване на проекти, свързани с подобряване на условията на живот, като ремонти или реорганизация на домашното пространство. Секстилът на Слънцето и Сатурн също влияе двояко върху здравето – хора, които водят нездравословен начин на живот, могат да се сблъскат с влошаване на състоянието си, докато тези с хронични заболявания ще имат шанс да подобрят състоянието си чрез дисциплина и постоянство.

За бизнесмените средата на седмицата ще предостави възможности за успешни сделки и преговори, особено по въпроси, свързани с финансите и кредитирането. Взаимоотношенията с партньори ще бъдат особено продуктивни за Скорпионите и Лъвовете, които ще имат шанса да решат важни проблеми. Скорпионите ще подобрят финансовото си състояние, докато Лъвовете ще получат признанието и вниманието, към които се стремят.

Хармоничният аспект на Венера и Юпитер в края на седмицата ще донесе материални придобивки и финансово благополучие за Стрелец, Везни, Телец, Рак и Риби. Стрелец и Риби ще използват ресурсите си за осезаеми придобивки, докато Везни, Рак и Телец ще предпочетат да спестят за бъдещи инвестиции. Водолеите и Близнаците ще имат шанс да разширят кръга си от контакти, включително и в професионалната сфера. Девите и Козирозите ще насочат вниманието си към семейството и личните взаимоотношения. Лъвовете ще намерят възможност да блеснат пред публика, а Скорпионите ще се доближат до реализирането на дългогодишни мечти.

Вижте в галерията какво ви очаква през следващата седмица според зодиакалния ви знак: