Ако искате да сте напълно доволни и да получите желаните резултати, вземете предвид датите, които препоръчваме.

Цветът на косата ви не се получил така, както искахте? Фризьорът ви е отрязал косата ви повече от желаното или новата прическа изобщо не ви отива и съжалявате за нея? Микропигментацията на веждите ви е провал? Лазерната епилация не е минала добре или посещението ви в салона за красота е било неуспешно? За всичко по-горе и повече има обяснение! Вероятно сте се противопоставили на планетите и знаците, които не са ви благоприятствали в онези дни.

Не се смейте! Знаете ли например, че преди години жените са се подстригвали, боядисвали косите си или са си правили козметични процедури на базата на Луната? Движенията и аспектите на планетите, но също и транзитите на Луната са отличен ориентир, за да си запишете час на фризьор, да си оправите ноктите, да се погрижите за себе си, но и да пазарувате, оставайки напълно доволни от избора си и резултатите.

Не забравяйте, че Луната остава във всеки знак 2,5 дни, докато аспектите имат влияние приблизително +/- 2 дни от датата, на която са точно завършени!

В галерията вижте кои дати през юни са идеални за грижа за себе си и какво НЕ трябва да правите: