Социалните мрежи невинаги са щастливо място, където потребителите да намират подкрепа и любов. Доста често те са източник на злобни коментари, които могат сериозно да наранят чувствата ни. Вече ви разказахме историята на тази плюс сайз дама и съпруга ѝ, но отговорът, който публикува в TikTok все пак не е бил достатъчен, за да накара хейтърите да замълчат. 

Алисиа Маккаруел е от хората, които ежедневно се сблъскват с негативни съобщения и коментари. Тя ги получава, само защото има различно тяло от това на партньора си. Канадската блогърка се опитва да не позволява на интернет троловете да унищожат увереността ѝ. В знак на несъгласие с ненужния хейт тя споделя снимка, на която позира със съпруга си Скот и публикува върху нея част от коментарите, които е получила досега:

"Момиче, той ти изневерява.", "Сигурно имаш много пари или го изнудваш с нещо.", "Съпруг? Как може да сте толкова различни?", "Братко, можеш да намериш нещо доста по-добро от ТОВА", "Защо си с нея?", "За колко го наемаш?", "Пичът върши благотворителна дейност със сигурност..." "Този тип трябва да й изневерява с жена, която не е в TikTok."

Какъв е нейният отговор можете да видите в галерията...