Една майка сподели зашеметяващи снимки преди и след раждането - като на едната позира в напреднала бременност, а на другата е седем месеца след като е родила.

Тами Хемброу публикува кадрите на трансформацията си в Инстаграм, пишейки колко много обича това да бъде майка.

“Да бъда майка е най-страхотното нещо, което съм преживявала”, пише тя. “Безсънните нощи, експлозиите с ако, безкайните лиги, плачът, първите думички, смехът, безусловната любов, гушканията”. “Благодаря на Господ всеки един ден за това, че ми даде най-добрите дарове, които можех да си представя. Това е работа по 24 часа, 7 дни в седмицата и я ОБОЖАВАМ”, добавя тя.

В друга снимка, публикувана в профила й седмица по-рано, майката пише за тялото си след раждането.

“Гордея се с тялото си на майка и с отпуснатата си кожа”, пише тя до снимка, на която държи бебето си, облечена в изрязана зелена тениска и сив клин. Друг кадър я показва в сив анцуг, придържайки ръка към гърдите си. “Кой друг се налага да повдига гърдите си, за да му се покажат плочките”, пише майката на две деца под снимката.

Майката на две деца, която се радва на повече от 5 милиона последователи в Инстаграм, по-рано разкри как е напътствала промените, които бременността е причинила на тялото й. Тя разказва, че не е получила никакви стрии по време на бременностите си, благодарение на шипковото масло, което е нанасяла ежедневно върху корема си. В свой клип, тя обяснява, че макар и да е имала много целулит по краката по време на бременностите, много бързо успяла да се върне във формата. Всичко това се случило благодарение на здравословната й диета и режим на тренировки по време на бременността.

“Не получих никакви стрии по корема си, защото се мажех с шипково масло по два пъти на ден - сутрин и вечер”, казва госпожа Хемброу.

Тя също смята, че добрата й фигура се дължи на това, че е яла много зеленчуци и протеини и е пиела много вода, която помага за еластичността на кожата. “Тренировките също помогнаха, а това, че съм млада вероятно също е фактор”, добавя тя.

Съветите на Тами Хемброу за бременност

* Мажете корема си с шипково масло сутрин и вечер, за да избегнете стриите.

* Хранете се чисто и си позволявайте глезотии само през уикенда.

* Пийте много вода, за да подобрите еластичността на кожата си.

* Придържайте се към стабилна схема за тренировки, дори и когато сте уморени, за да може тялото ви да се възстанови веднага след раждането.

* Използвайте стягащ колан след раждането, който ще помогне на корема ви да се прибере по-бързо.

Във видеото госпожа Хемброу разказва колко бързо се е върналма в старата си форма, както след раждането на сина си Улф, така и след появата на малката Саския, отдавайки честта за това на поведението й по време на бременността. “Начинът, по който се хранех и тренирах през бременността беше важен”, казва тя. “Хранех се чисто през повечето време, но си позволявах повече, отколкото бих хапнала, когато не съм бременна - например понички, но основно през уикенда. Също така носех стягащ колан след раждането, който помогна на корема ми да се прибере по-бързо. Върнах се към тренировките шест седмици след раждането."

Госпожа Хемброу привлече много внимание онлайн преди няколко месеца, след като качи невероятни снимки на трансформацията си само два месеца след раждането. Тя отдава почести на невероятната сила на човешкото тяло - в разделена на две снимка, която демонстрира огромния й корем по време на бременността и прибрания стомах след това. Госпожа Хемброу смята, че е възможно жените да си върнат тялото отпреди раждането, но с известни усилия. В последния си видеоклип, тя разказва, че докато е била бременна, е тренирала по четири пъти седмично - дори и когато се чувствала прекалено изтощена.