Сара Джесика Сара е най-известна с ролята си на Кари Брадшоу в сериала на HBO „Сексът и градът“, който миналата година се завърна с нови 10 епизода. Нейната героиня, Кари, неспирно търси любовта сред ергените в Ню Йорк. В реалния живот обаче търсенето на Джесика отдавна е приключило, защото тя намира любовта с актьора Матю Бродерик.

Двамата са женени от 1997 г. Размишлявайки върху връзката им, Сара казва, че една от тайните на трайната им връзка е времето, което прекарват далеч един от друг. „Знам, че това звучи налудничаво, но начинът ни на живот ни позволява да отсъстваме известно време, след което да се съберем отново.“, каза Сара през 2016 г. в подкаста на Girlboss Radio на София Аморусо. Когато му беше зададен същия въпрос в предаването на Анди на Sirius XM през 2020 г., Матю не можа да намери толкова ясен отговор. „Изобщо не знам тайната, но съм много благодарен, обичам я и това е невероятно“, каза той. "Искам да кажа, че не мога да повярвам, че е минало толкова време. Не ми се вярва. Все още я обичам както в първия ни ден!"

Независимо дали могат да го изразят с думи, или не, каквото и да правят, явно тяхният начин работи. Затова и решихме да проследим хронологията на техните отношения от самото им запознанство до днес. Разгледайте галерията, за да разберете кои са най-важните събития, които направиха Сара Джесика и Матю едно стабилно и хармонично семейство.