Не знаеш колко си силна. Вървиш с наведена глава и заспиваш сама, защото чувстваш, че не си достатъчно добра за някого. Обясняваш си самотата с това, че щастието ти зависи от любовта, която получаваш от другите. Но забравяш, че най-важната любов, най-ценният глас... е твоят собствен!

Животът е дълъг и мечтите ти може би ти изглеждат малки, но имаш сърце, създадено за любов. Намираш утеха в сълзите и в самотните нощи, в които желаеш да си с него. Повярвай в себе си. Спри да търсиш човека, с който да се чувстваш завършена и знай, че си такава и сега.

Разбрала си, че си силна и решителна и можеш да станеш, паднеш. Очите ти търсят обич, но забравяш, че си издръжлива. В сърцето ти няма липсващи парчета, така че би могла да прекараш ценното си време в търсенето на любимия си в ръцете на тези, които казват, че те обичат. Не си част от пъзел, който търси липсващите си парчета.

Може би не се чувстваш добре необвързана, но понякога всички имаме нужда точно от това... Тази саммота дава увереност и възможност откриеш любовта. Да бъдеш необвързана и да се чувстваш сама не са едно и едно. Не позволявай на тъгата да достигне красотата дълбоко в сърцето ти. Ще разбереш, че се чувстваш удовлетворена, а не тъжна.

Имаш огнено сърце и душа, готова да бъде обичана, но момиче, първо трябва да обичаш себе си!