Нумерологията далеч не е абстрактна философия за числата. Тя е цяла наука, която е дошла при нас от дълбините на вековете. Нумерологията изучава числата, които са важни за всеки от нас. Тя ни помага да разберем как да управляваме живота си, да намираме ресурси и вдъхновение.

Нумерологията разделя живота ни на 9-годишни цикли. Ако знаете как точно да изживеете всяка година от цикъла, ще ви бъде много по-лесно да постигнете целите си, да постигнете успех и да хванете гребена на вълната на късмета.
От гледна точка на нумерологията животът ни е разделен на 9 цикъла.

Основоположник на този постулат е древногръцкият математик и философ Питагор: именно той създава науката за числата и много ясно показва на примера на числата как на всеки 9 години човек трябва да се променя. Например през първата година от 9-годишния цикъл ние винаги започваме живота си отначало. През 5-ата година от 9-годишния цикъл преживяваме първата криза, когато трябва да променим нещо в живота си. През 9-ата година от 9-годишния цикъл човек завършва своя 9-и цикъл и отново преминава към нов етап на развитие.

Нека да започнем изчисленията. Например рождената ви дата е 15 април 1980 г. Като начало е необходимо да пресметнете броя на жизнения си път или събираме всички числа от датата на раждане, в резултат на което трябва да остане една цифра: 1 + 5 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 0 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1. Сега събираме всички цифри на предстоящата 2024 г. - 2+0+2+4=8. След това съберете вашето число + числото на годината: 1+8=9. Така 2024 г. този човек ще започне жизнения си цикъл под числото 9.

Направете изчисленията и вижте в галерията предсказанието за вашето число: