Следващите редове ще ти помогнат да успокоиш ума си. И сърцето си. Ще ти помогнат отново да започнеш да дишаш. Да започнеш отново да живееш...

1. Не забравяй къде си. И как стигна дотук. Не забравяй през какво мина. Всички препятствия, които преодоля досега, ти дадоха мъдрост и сила. Ще се сравиш. Можеш. Вече си го правил. Просто... вярвай в себе си.

2. Не забравяй, че няма дъга, ако преди това не е имало дъжд. Вярвай в щастливия край. Той те очаква.

3. Не забравяй, че никой и нищо няма власт над мислите и чувствата ти, ако ти не го позволиш. Запази вътрешния си мир. Запази себе си.

4. Не забравяй, че, за да живееш пълноценно в настоящето, трябва да се простиш с миналото и да не се страхуваш от бъдещето.

5. Не забравяй, че това, което ти се струва най-доброто за теб в този момент, може би няма да е такова в следващия. Довери се на живота. Отпусни се. Следвай хода му.

6. Не забравяй, че можеш да контролираш мислите си. Иначе те ще контролират теб.

7. Не забравяй, че няма как да ти се случат хубави неща, ако очакваш да ти се случат лоши.

8. Не забравяй, че понякога просто имаш нужда от глъдка свеж въздух. Далече от всичко. И всички. Насаме със себе си. Това е най-прекият път към спокойствието и покоя.

9. Не забравяй, че винаги имаш право на нов опит. И на още един. И още един. Докато не успееш. А ти ще успееш. Стига да не се предадеш.

10. Не забравяй, че щастието ти зависи само от теб. Ти си този, който си го дава. Или си го отнема. Позволи си да бъдеш щастлив!