Да се влюбиш е страхотно чувство, но никога не трябва да го правиш насила. Ако излизаш с някого, който непрекъснато те кара да се чудиш какъв е статуса ти – обвързана или необвързана, време е да си зададеш няколко въпроса. Заслужаваш човек, който иска да бъде с теб и единствено с теб!

Ето кои са знаците, че излизаш с някой, който няма сериозни намерения към теб.

1. Той винаги е зает. Той трябва да прекарва голяма част от свободното си време с теб. А ако е наистина зает, трябва да намира време за теб.

2. Не те запознава с приятелите и семейството си. Ако има сериозни намерения, ще иска да те покаже на хората, които са му най-близки. 

3. Няма да се разкрие пред теб. Ако си опитвала да го попиташ нещо за миналото и той отбягва отговорите, вероятно има проблеми да допуска хора близо до себе си.

4. Ти си тази, която прави плановете. Той трябва да полага толкова усилия, колкото и ти. Една връзка има две страни.

5. Той ти пише, но никога не се обажда. Обаждането показва много повече усилие, отколкото бързото съобщение. Също така демонстрира и прозрачност – той открито може да ти каже какво прави, без да се налага да се крие зад писмената реч.

6. Той не те включва в плановете си за бъдещето. Когато говори за събитията, които му предстоят, рядко те включва в тях. Редно е да мисли за бъдещето ви като двойка.

7. Той все още общува с бившите си. Ако говори с предишните си изгори редовно, това е червена светлина за връзката ви. Ако има сериозни намерения към теб, бившите не трябва да имат място в съзнанието му.

8. Той избягва всякакви форми на интимност на публични места. Някои мъже не обичат да демонстрират интимност на публични места и в това няма лошо! Но ако той дори не поставя ръка на раменете ти или не хваща дланта ти, вероятно не приема отношенията ви сериозно.

9. Често не спазва уговорките ви. Това показва, че той не мисли за чувствата ти. Правилният партньор трябва да взима предвид и твоя график.

10. Чувстваш се неловко, когато си с него. Трябва да се чувстваш напълно комфортно и щастливо, докато си с твоя човек. Ако въпросите и притесненията за връзката ви обземат ума ти, това не е никак хубаво.

11. Той не отделя време, за да те опознае. Ти заслужаваш уважение. Заслужаваш да се чувстваш важна. Мъжът, с когото излизаш, трябва да иска да те опознае и ако не го прави, не си струва.