Ето за какво си мисли всеки мъж, когато излиза в петък вечер.


1. "Най-накрая е петък!" Всеки обича петъците. Вероятно има мантра, която всички си повтаряме, когато стане 17:01 в петък.

2. "*Започва да си пее емблематичната песен на Ребека Блек - Петък. "Всичко е наред. Много хора си я пеят.

3. "Време е да си избера блузата за петък вечер." Това е лесно, защото мъжете имаме от три до пет фланелки, които са подходящи за петък вечер.

4. "Време е за групово съобщение - Какво ще правиш тази вечер?" Има два вида хора. Такива, които имат планове за петък вечер и такива, които искат да се присламчат към нечии планове за петък вечер.

5. "Престаравам ли се?" Едва ли много мъже ще си признаят, че прекарват много време пред огледалото, но е така. И за нас е важно как изглеждаме.

6. "Дали да си взема яке? Не искам да трябва да стоя без яке." Отговорът на този въпрос е лесен през зимата, но не и през останалите месеци. Ами ако няма къде да си оставиш якето и трябва да го държиш в себе си?

7. "Защо барманът не ме поглежда?" Не може ли да се сети, че имам нужда от питие?

8. "Къде мога да изглеждам най-готин, докато си ровя в телефона?" Другият вариант е да отидеш на дансинга, но това не е вариант.

9. "Наистина ли отворих Tinder в бар?" Това е тъжно. Сред хора си, а търсиш хора в интернет.

10. "Трябва да забия нещо!" За да те мислят за готин.

11. "Я, момиче, което е необвързано!" Много жени са с компания в бара, затова когато видиш някоя без такова, атакуваш.

12. "Взех й номера, но трябва да се преструвам, че това ми се случва редовно." Не трябва да те помисли за задръстеняк, който не може да вземе номера на всяка.