1. Дали обичаш, или не обичаш някого. Това не трябва да е мистерия. Или е така, или не. Няма нужда да мислиш много над това, защото ти просто не искаш да приемеш отговора.

2. Дали човека, с когото си, е любовта на живота ти. Няма правилен момент. В някои моменти е нормално да не знаеш какво се случва, а ако не е така, както обществото го е наложило, се притесняваш. Наслади се на това, което имаш, и се възползвай от всеки един момент.

3. Наложените в обществото противоречия, които нямат никакво значение. Някои хора нямат време да говорят с теб или просто не искат. Имаме навика да се паникьосваме ако това се случи, но запомни, че той просто не си заслужава и не се притеснявай.

4. Как изглеждаш във всеки един момент. Това как си мислиш, че другите те виждат, и как всъщност те виждат, има огромна разлика.

5. Какво е искал да каже някой и какво е казал. Истината е, че хората често не казват, каквото мислят. Можеш да разбереш, когато някой не е напълно честен с теб. Спри да мислиш над това. Ако е трябвало да разбереш истината, си щяла.

6. Какво означава всяко едно нещо и какво следва. За всичко има време и място. Трябва да се наслаждаваш на момента, а не да се объркваш от случващото се. Животът е изпълнен с мистерии и непознати неща. Няма как да знаеш всичко.

7. Къде е твоето място в света. Единственото място, където трябва да си е тук и сега. Не можеш да промениш това и няма как да знаеш какво ще се случи след това. Няма грешно и правилно.

8. Дали си щастлива, или не. Сигурна съм, че ако спреш да мислиш над това, ще си истински щастлива. Спри да се опитваш да поправиш всичко и си позволи да се радваш на всеки момент, защото той е красив и уникален.

9. Дали си взела грешното решение. Да се чудиш дали изборът ти е правилен, или не, няма да го промени. Опитай се да извлечеш най-доброто от случващото се, за да видиш истинското удоволствие.

10. Дали да питаш някого да излезете. Човекът ще се зарадва, че се сещаш за него и искаш да прекараш време с него, независимо дали е приятел, или нещо по-специално.

11. Защо нещо не се е получило. Няма никакво значение вече. Ако решиш да преосмислиш случилото, това само ще затормози ума ти.

12. Какво мислят другите за теб. Мнението им не те определя като човек. Това е само идеята на останалите за теб.

13. Шегите. Наслаждавай се на всяка шега и се забавлявай. Никога не спирай да се смееш.

14. Скритото значение на всяко едно нещо. Това прави живота интересен. В края на деня отново ще знаеш това, което е трябвало. Няма как да разбереш неща, които не са за теб. Наслади се на мистерията.

15. Да напишеш мейл. Хората се обсебват толкова много, за да напишат идеалното съобщение. Да, трябва да подбираш думите си, но не ги преосмисляй прекалено много.

16. Какво профилите ти в социалните мрежи казват за теб. Живеем в свят, в който те играят голяма роля, но не бива да им позволяваш да те определят. Не живей, за да се харесаш на другите, а на себе си. Вярвай и се доверявай само и единствено на собствената си преценка.

17. Какво бъдещото ти Аз мисли за теб. Всички имаме такива моменти. Но не, бъдещото ти Аз не би се срамувало от теб, а би се гордяло с нещата, които постигаш, и би се учило от грешките си.

18. Как се представяш в работата си. Не търси одобрение и признателност от по-висшите от теб. Прави това, което искаш, защото иначе работата ти ще те подлуди.

19. Да говориш с някой важен. Просто го направи.