Силно уверени, но размишляващи, обмисляте внимателно възможностите си в началото на 2023 г. Според хороскопа за идната година късметът ви ще се задържи до август. Уверете се, че решавате какво да запазите и от какво да се откажете, независимо дали става въпрос за нагласи на ума, стари амбиции или дори приятелства, които са се изчерпали. Ще трябва да поддържате форма, за да смогвате с работния си график, който понякога ще ви кара да се чувствате под огромен натиск. Последните няколко месеца от 2023 г. ще бъдат по-лесни, по-проспериращи и доста удовлетворяващи в личен и професионален план.

Гледайте напред

2023 г. е много важна за отношенията ви в социален аспект. Основното предизвикателство е да изберете кога да проявите своята чувствителност, да се оплачете от всичко или да съберете сили и да ги насочите към конструктивни действия без негодувание. Чувствате изкушение да се отдадете на носталгия и самосъжаление, когато се почувствате претоварени. Насочете енергията си към нови дейности, които да не ви дърпат назад. Вашето духовно състояние ще варира много, но ще се насладите на богата гама от емоции, които ще ви обогатят. През първите два месеца на годината основният акцент в живота ви е върху работата. Някои нови отговорности или важни функции ще ви бъдат възложени, като някои от тях ще имат дълготраен ефект върху кариерата ви.

Приоритизирайте желанията си

Според хороскопа за Рак за 2023 г. вашият втори Дом на финансите не е Дом на силата до юли 2023 г. До този момент се придържайте към статуквото и не поемайте рискове. Въпреки това, през лятото на 2023 г. ще превърнете финансите в основен приоритет в живота си. Време е да станете финансово по-стабилни и да прилагате принципите на ред и пропорционалност във вашите финанси. Планетите ще задоволят всички ваши основателни материални нужди, но вероятно няма да са с вас, когато става въпрос за несериозни или основани на егото желания. Затова ви съветваме да отделите време да отговорите на въпроса кои ваши стремежи са наистина наложителни и кои са по-скоро плод на каприоз.

Стабилни партньорства през 2023 г.

Според хороскопа за Рак много от вас са се оженили, сключили бизнес партньорства или са се запознали със значими хора през миналата година. Тези положителни любовни и социални тенденции продължават до юли 2023 г. Тези сред вас, които все още са необвързани, имат пред себе си прекрасни възможности. Това важи особено за Раците, родени по-късно в знака, от 12 до 23 юли.

Обвързаните също ще усетят благоприятен период през юли. Вашият съпруг, партньор или приятел ще е нетърпелив да ви угоди. Той или тя прави всичко възможно, за да ви зарадва и е изцяло загрижен за вашите нужди. Всъщност той или тя поставя вашите интереси пред своите. Въпреки че като цяло това ви носи щастие, звездите ви съведват да бъдете разумни. Саможертвата създава очаквания. Вашият партньор смята, че му „дължите“ нещо и може да има скрити очаквания от вас.

Отворете очи за нещо различно

След юли 2023 г. повечето раци ще бъдат там, където искат да бъдат в любовен план. Рутината е възможно да стане доминираща в ежедневието ви. Пазете се от недоволството, което еднообразието може да създаде у партньора ви. Не спирайте да го изненадвате.

Има някои неща, които необвързаните Раци трябва да имат предвид, ако искат да намерят любовта. Любовта ви преследва и това е така от миналата година, но след юли необвързаните ще открият любовни възможности, докато преследват финансовите си цели. Не губете фокус от материалното развитие, към което се стремите, но същевременно бъдете внимателни към хора на работното място, които може да проявяват интерес към вас. Постарайте се да бъдете малко по-общителни, разширете кръга от колеги, с които прекарвате свободното си време и новите запознанства ще ви донесат изненади в любовта. Очаквате ви много възможности за несериозни връзки и флиртове през октомври, но тези отношения изглеждат по-скоро като забавление, отколкото като истинска любов.