Всеки, който срещнеш, е твой учител.

Има 4 вида романтични връзки, през които е възможно да минеш през живота си. И всеки, който ще срещнеш, ще бъде твой учител и ще ти предаде нов урок за взаимоотношенията и връзките, които ще имаш. Но запомни - само ти единствено решаваш колко да продължи една връзка и кога да приключи...

1. Мостовете

Такъв тип хора би трябвало да ни подготвят за нова фаза в живота ни и да ни съпроводят до нея. Връзките са кратки, а хората, с които ги изживяваме, се появяват, за да ни помогнат. Но как да го направят, ако не с помощта на любовта... Още в самото начал, когато са постигнали целта си, те започват да изчезват от нашия живот, а ние оставаме объркани и не знаем какво точно се е случило.

Това, което е важно за тези връзки е, че носят промяната, от която си се нуждаела.

2. Пасажерите

Пасажерите са най-срещаният тип романтична връзка. Те издържат дълго и ги наричаме така, защото мъжът от този тип е до половинката си за дълъг период от време. Те са нашето отражение, в което виждаме какво трябва да поправим в себе си. Възможно е понякога връзката да е изпълнена със спорове, в които другият постоянно ни настъпва по слабите места, а ние да правим същото като отговор. Но, мила, това не е спокойна връзка. Отношенията често са изпълнени с нерви, контрол и ревност.

Целта на тази връзка е да се изправиш срещу несигурността и травмите от миналото, за да се справиш с тях веднъж завинаги. Едва след като осъзнаеш това, ще си готова да продължиш напред и да сложиш край на тази връзка.

3. Сродните души

Сродните души са хората, с които се свързваме на по-дълбоко ниво, отколкото с другите. Те докосват душите ни, а ние техните. С тях всичко изглежда перфектно - във връзката цари разбирателство, а караниците са рядкост. Хората, с които се свързваме са комбинация между най-добър приятел и любовник.

Запомни, че не е нужно задължително да имаш връзка с тях - сродната душа може да е приятел или член на семейството, на който да можеш да разчиташ и да бъде твоя опора. Когато го срещнеш, ще разбереш веднага, че не е обикновен.

Те са най-добрите учители. В сравнение с преднишните, тези няма да ти дадат урок чрез болката, а именно обратното.

4. Тези, които отварят сърцето ти

Този тип връзки са рядкост. Те влизат в живота ти като ураган, създават голям шок и промяна в живота ти, защото отворят своето и твоето сърце, а ти започваш да имаш чувството, че сте почти един и същ човек.

Когато се срещнете, сърдечната чакра (Анахата) се отваря и чувстваш невероятна любов, която продължава да излиза и излиза от теб, да минава през всяка една твоя вена и имаш чувството, че летиш. Сякаш най-истинската и безрезервна любов е била скрита някъде вътре в теб и сега вече може да излезе навън. 

Важното е да останеш вярна на себе си и да се научиш да се отпуснеш по течението, защото така ще откриеш неща за себе си, които не си и предполагала.