Сезонът на Рака е и е време за промени в любовта на някои зодии!

Слънцето ще бъде в Рак (21 юни до 22 юли) и всички ние ще усетим чувствителността, която този зодиакален знак носи.

Периодът разкрива нашата емоционална страна, но също така може да ни остави да се чувстваме доста уязвими, особено що се отнася до любовта и семейството.

Ако сте Рак, определено ви очаква етап на емоционални сътресения. Ако пък не сте, можете да разчитате на факта, че колкото и да сте силни или смели, все пак ще се "докоснете" до влиянието на Рака.

Той влияе на нашия любовен живот и в зависимост от това как интерпретираме това влияние, ефектът му за някои ще бъде положителен, за други не чак толкова. В крайна сметка, този знак или ще ни накара да изпитаме онази сладка и мечтана любов, или тотално да ни обезкуражи по отношение на любовта и романтиката.

Представяме ви четирите зодии, чийто любовен живот се променя по време на Слънцето в Рак тази година:

Овен (21 март - 19 април)

Този сезон ще ви удари като заслужена ваканция - и всичко ще бъде свързано с това как се справяте с емоционалните и психически аспекти на любовния си живот.

Това, което ще се случи с любовния ви живот през следващия месец, е, че най-накрая ще можете да се отпуснете. Усилията ви ще доведат до очаквания резултат.

Да, Овни, всички знаем, че това не е във ваш стил, но полагането на усилия за заздравяването на връзката ви, е точно това, от което имате нужда.

Ако сте намерили своята половинка, то ще осъзнаете, че спокойствието във взаимоотношенията ви е от изключителна важност. Ако пък сте необвързани,  отчаянието, което чувствате напоследък, ще изчезне.

Страхът, който ви действа като черна дупка, също ще се изпари. Ще направи път на правилния човек - този, на когото можете да се доверите до края на живота си. Така че отворете очите си на четири, Овни, и не изпускайте шанса да откриете своята истинска любов.

Спокойствие, мир, безгрижна любов и много удовлетворение ви чака в периода на Рака тази година. Възползвайте се от възможността!

Рак (21 юни - 22 юли)

Понякога всичко, от което се нуждаете, е просто да поплачете. Да, понякога този плач продължава една седмица, но ще прочистите и всичките ви емоционални усилия, които ще доведат до това, което търсите - мир.

Това ще бъде период без стрес, а що се отнася до любовта, нещата ще се получават много по-лесно, отколкото очаквате.

Стигнали сте до извода, че нищо не се случва в любовта случайно. На мнение сте, че двете страни би трябвало да дават всичко от себе си, за да има нужния баланс. В миналото вие сте правили това сами, докато вашият партньор е този, който се е носил по течението и сякаш е брал плодовете на вашия труд.

Е, дойде време за промени! Ще осъзнаете, че единственото нещо, което може да го изведе на следващото ниво, е солидната, задълбочена и добра комуникация помежду ви. Сега е вашето време. Общувайте, ако се налага, и със сълзи в очите разкрийте онова, което пазите дълбоко в себе си, онова, което бавно ви убива. Бъдете сигурни, че сълзите от мъка сега в съчетание с изразяване на най-съкровените ви чувства със сигурност ще доведат до положителни емоции. Бъдете смели и се борете за щастието си!

С други думи, ако полагате усилия да говорите за всички ваши проблеми открито, то можете да успеете да запазите хармонията във връзката. Отново може да пламне искрата на истинска, здрава любовна връзка, която има силата да продължи цял живот.

Лъв (23 юли - 22 август)

Нека го кажем така: Писнало ви е да не се справяте и това започва да влияе на любовния ви живот.

Слънцето в Рак ще повлияе на нервите ви. Свръхчувствителността, която ще забележите при всички около вас, ще ви накара да започнете да виждате хората слаби. Но внимателно се вглеждайте, защото това ще бъде голяма грешка от ваша страна.

Лъвчета, толкова сте нетърпеливи, че ще започнете да поставяте ултиматуми. Ако сте във връзка, ще кажете на партньора си, че трябва да се промени „или в противен случай“... Бъдете по-умерени!

Същото ще важи и за вашите приятели - и те също като вашия партньор ще се бунтуват срещу тази идея, че всичко трябва да върви по вашия начин.

Опитайте се да виждате не само грешките на останалите, но се вгледайте и във вас самите. Ами, ако грешката понякога е у вас? Ако продължавате да настоявате, че грешат всички останали само не и вие, то тогава имате проблем, драги представители на зодия Лъв. По този начин никога няма да бъдете щастливи - и всички знаем, че щастието е нещото, което отчаяно искате.

Запомнете: Хората не са слаби, те са емоционално чувствителни поради сезона на Рака. Освен това хората не са там за ваше забавление - те са индивидуални същества и вие не ги притежавате!

Любовният ви живот ще стане хаотичен, ако не сте състрадателни и не проявявате разбиране. Помислете над това.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Повече от всеки друг тук трябва да пазите гърба си по време на сезона на Рака, когато става въпрос за любов. Бъдете винаги нащрек!

Горди сте със способността си да привличате честност и почтеност, но гордостта ви тук ще ви заслепи и ще ви изиграе лоша шега, Козирози. Може би в живота ви има някой, който ви лъже, а вие абсолютно НЕ можете от гордост да видите реалността. Вгледайте се внимателно...

Любовният ви живот е на път да се премине през редица сътресения. Възможните последващи щети могат да бъдат избегнати, ако веднага започнете да действате във ваша полза, като „говорите“ с човека в живота си, на когото имате най-голямо доверие и сте отдали сърцето и душата си.