Често говорим за това какво трябва да правят жените и мъжете, за да са щастливи заедно, защото действията наистина имат значение. Не трябва обаче да подценяваме и силата на думите. Целият ни живот може да се промени само с няколко думи.

Понякога забравяме да кажем „добър ден” и „лека нощ” на онези, които обичаме и за които живеем. Започваме да ги приемаме за даденост и в крайна сметка се отнасяме към тях по-зле, отколкото към непознати. Това може да счупи магията между две влюбени сърца и затова днес ще ви разкрием какво искат да чуят мъжете от половинките си преди лягане.

„Ти си най-добрият!“

Не забравяйте, че той иска да бъде оценен. Нека знае или му напомнете, че той е най-добрият и единствен за вас. Не забравяйте да му го казвате, ако е имал лош ден и се нуждае от вашата подкрепа.

„Обичам те!“

Толкова е лесно. Кажете му, че го обичате. За чувствата трябва да се говори. Толкова е приятно да чуете, че някой ви обича в края на деня. Повярвайте ни, той иска да го чуе.

„Скоро ще дойда при теб.“

Кажете му го, дори ако имате много работа и няма да си лягате още 3 часа. Така ще му покажете, че искате да сте до него, а той иска точно това.

„Мога ли да те целуна за лека нощ?“

Този въпрос е толкова сладък. Не го пренебрегвайте, дори ако всяка нощ се целувате преди лягане. Покажете му, че това не е просто навик и наистина искате да го целунете, а той ще се разтопи. Гарантираме ви!

„Благодаря ти за вечерта!“

Бъдете благодарни за времето, което прекарва с вас и не забравайте да му го показвате. Не възприемайте любимия си за даденост. Повярвайте ни, той ще бъде повече от доволен. Не се страхувайте да разкривате чувствата си по-често.

Не забравяйте да кажете на вашия любим някоя от тези фрази преди да се отправи към леглото, дори ако графиците ви са различни и не прекарвате много време заедно вечер.