Любвеобилни, грижовни и добри къщовници, Раците са приятна компания и хора, с които си струва да се сближиш. Но и мъжете, и жените Раци имат специфична природа, затова преди да избереш мъж Рак, си помисли дали той е наистина това, което търсиш. Връзката с него има много плюсове, но и доста минуси, които е добре да не забравяш. Макар че любовта не пита…

Чувствителни натури

Раците са много чувствителни и в живота си се ръководят предимно от емоциите. Поради тази причина те обикновено са нестабилни и се нуждаят от подкрепата на половинките си, изразяваща се в непрекъснати похвали и постоянен интерес. Не всяка жена е способна да бъде всекидневен катализатор на положителна енергия за партньора си. Все пак някъде дълбоко в лунната си душа Ракът смята, че жената трябва да го печели, а не той нея. Трябва да имате голямо търпение да изтърпите честите смени на настроението му, а то се ръководи от фазите на Луната.

Традиционалисти

Трябва да признаем, че мъжете Раци са традиционалисти и добри любовници. Те са романтични и грижовни. Раците са домошари и ценят семейния уют. Една умна жена може много бързо да се справи с тях и да ги поведе за носа.
В спалнята Ракът е нежен и търпелив, обръща внимание на любовната игра. Можете да го впечатлите с дълги ласки и деликатни целувки. Обича да се отдава на страстта, но с времето може да стане предвидим.

Обичат силни жени

Раците обикновено са потайни, макар че успяват да се обвържат сериозно, докато търсят подкрепа и комфорт. Жената до мъж Рак трябва да е емоционално зряла и да има много енергия, която е съгласна да сподели с него. Раците избират силни и умни партньорки. Често се заглеждат и по по-възрастни жени. Не обичат да се налагат, оттеглят се, когато усетят,че нещата не вървят в желаната от тях посока. Обичат да усещат, че не са сами. Наблюдателни са, харесват общуването и често са много контактни.

Не обичат да се налагат

Не са конфликтни, въпреки че успяват да намерят достоен отговор във всяка ситуация. Харесват, когато партньорката им поеме нещата в свои ръце, ако не се чувстват сигурни. Някои мъже Рак търсят закрилница в партньорката си. Имат силна връзка с майка си, която пренасят върху отношенията с любимата. Това са мъже, които не се отказват от важните си житейски решения. За тях семейството и бракът са свещени, но се случва и да се обръщат след красива жена. Романтичните авантюри не са им чужди.

Страстни натури

Раците са верни и отдадени на страстта си. Често тя е към изкуството или автомобилите. Обичат да се посвещават на хобитата си и често в тази среда намират нови приятели.
Ракът не е мъжът, който ще завоюва света, но е надежден. Той ли е човекът за вас?

Стажант: Гергана Валериева